Ako volite labradore zaljubit ćete se u labradoodle pasminu

Labradori su jedna od najtraženijih pasmina pasa, pogotovo u obiteljima s djecom jer su poznati po svojoj blagoj naravi. Pudle su pak poznate po kovrčavom krznu, kaom karakteru i elegantnim kretnjama pa ih često viđamo na natjecanjima za pse. Ako ih volite, labradoodle će vas ubrzo osvojiti svojom pojavom i neodoljivim šarmom. Naime, radi se o križancu labradora i pudle, a pasmina se pojavila u 50-im godinama i ubrzo osvojila ljubitelje pasa. Još uvijek se brojne rasprave vode oko toga treba li se uopće smatrati zasebnom pasminom.

Simpatični psići dosegnu težinu do 20-ak kilograma i građom se svrstavaju u srednje velike pse. Labradoodle je izvrstan za sve one koji žele ljubimca, a žive u stanu. Dobro je poznato da se labradori linjaju više nego ostali psi, no labradoodle zahvaljujući križanju s pudlom, taj problem nema. Temperament im je odličan, a blaga narav i smiren karakter čini ih odličnima za dresuru i brzo učenje trikova. S obzirom na to da se ne radi o čistokrvnom psu, iznenađenja su uvijek moguća. U nastavku upoznajte preslatkom Kutu iz Kanade i doznajte više o samoj pasmini.

Labradoodle Kuta iz Kanade

Društvene mreže odlična su platforma za animaciju, a mnogi ljubimci upravo su se na njima i proslavili. Labradoodle psići zbog simpatične i zanimljive vanjštine brzo su stekli svoje ‘followerse’. Dlaka im može biti ravna, valovita i kovrčava, a karakter im krase prijateljske osobine stoga su omiljeni i u društvu djece. Svi oni koji vole aktivan način života, pas labradoodle pravi je izbor. Kuta iz Kanade nedavno je dobio svoj Instagram profil pod nazivom Life of Kuta, na kojem svakodnevno uveseljava publiku na svojim kanadskim avanturama. Posebno mu je draga zima kada dane provodi na zaleđenom jezeru sa svojim vlasnicima. Labradoodle Kuta, baš kao i većina modernih kućnih ljubimaca s njima često putuje, a ‘road tripovi’ u snježnije krajeve izvor su čiste radosti.

Zimske radosti

Šarmantni Kuta s nepunih godinu dana već je pokazao sklonost sportskim aktivnostima, a posebno onima u zimsko doba godine. Planine i zaleđeno jezero omiljene su mu lokacije, a sudeći po slikama na profilu duge šetnje i igra u snijegu nisu mu strane. Njegov vlasnik Brendan je profesionalni hokejaš, stoga ne čudi da Kutu često vodi kao podršku na svoje treninge. Svaki slobodan trenutak labradoodle Kuta provodi u istraživanju Alberte i skrivenih prirodnih dragulja divne Kanade. Za razliku od ostalih četveronožnih ljubimaca koji zimu ipak radije provode u toplini doma, Kuta ne propušta priliku da svaki trenutak provede na svježem zraku.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori