Obožavamo predivne Pots & spots teglice za cvijeće

Ljubitelji biljaka dobro znaju da je osim brige za svoje zelene prijatelje, prilično bitno u kakvu ih teglicu smjestite. Osim što naravno trebaju biti funkcionalne poželjno je i da estetski pašu u prostoru u kojem se nalaze. Pots & spots je mladi hrvatski brend koji uspješno ilustracije preslikava na teglice tako da one u trenu postaju unikatne i neodoljive. Ovo je idealan poklon za vašu mamu, baku, prijateljicu i naravno biljku koju ćete u nju smjestiti.

Preslatke Pots & spots tegle za cvijeće

Slatke ilustracije koje prikazuju svakodnevne situacije svidjet će vam se na prvi pogled, a sigurni smo da će privući pažnju svih koji ih primijete. Osim što se na njima provlače motivi životinja i različitih ljudskih likova, nerijetko se dobro i nasmijemo odličnim humorom koji je karakterističan za ova podneblja.

Teglice nastale iz hobija

Iza brenda stoji Diana Kralik, magistra farmacije koja se bavi i digitalnim marketingom pa ne čudi da iza svake teglice postoji i priča. Oslikavanje teglica je kako nam je rekla nastalo sasvim slučajno. „Pots & spots je ustvari spoj modernog i tradicionalnog. Moja filozofija je ako ne nađem nešto lijepo za kupiti, to napravim, tako je i ovo počelo. Jako sam izbirljiva a ipak je ovo priča da i izbirljivost ima svoje prednosti.“ Nama je drago da izbirljivost potiče kreativu a vjerujemo da će i vas oduševiti kao što su i nas.

Foto: Instagram

7