Kreativni tečajevi koje možete upisati već ove jeseni

Kreativni tečajevi koje možete
upisati već ove jeseni

Jesen je vrijeme da započnete nešto novo u životu, a ima li bolje od toga da pronađete novi hobi? Razvijati vlastitu kreativnost od iznimne je važnosti u današnje vrijeme, jer nas svakodnevica i stres mogu poprilično namučiti i isprazniti. Ako ste oduvijek htjeli upisati tečaj keramike, crtanja, pletenja, šivanja, plesa ili glume možda je sada idealno vrijeme da to i učinite. Upamtite, vrijeme koje posvetite sebi najvažnije je vrijeme u danu.

Tečaj keramike za roditelje i klince

Jesen 2021. počela je radno i Atelje je pun kreativnih novosti! Jedna od glavnih je pokretanje novog tečaja početne keramike, ali možete ga dobiti samo s jednim uvjetom – da sa sobom furate barem jednog klinca. Tečaj keramike je namijenjen svim roditeljima koji žele provesti kvalitetno vrijeme u društvu svojih klinaca, poticati ih na kreativno izražavanje, razvijati im interes za umjetnost itd. Tečajevi keramike za djecu i roditelje kreću od 11.mjeseca. Jedan tečaj traje mjesec dana i obuhvaća 4 susreta u trajanju od 2 sata (puna, ne školska). Odvijat će se subotom u jutarnjim terminima, u prostoru Ateljea na br.1. Sav materijal je osiguran, a polaznike čeka stručno i zabavno vodstvo mladih domaćih akademskih umjetnika. Više detalja potražite ovdje.

Qeramika

U ugodno društvu i još ljepšem ambijentu naučite raditi s glinom i zaljubite se u ovu predivnu umjetnost. U tijeku je formiranje novih grupa polaznica i polaznika koji imaju želju realizirati svoje kreativne ideje u stvarnost i naučiti osnove keramike. Predznanje nije potrebno, a kreće se od osnova. Mjesta u grupi su ograničena jer se radi u malim grupama. Lokacija je Ilica 69. Detalje potražite ovdje.

Zagreb Yarn Craft Fest

23. listopada počinje prvi zagrebački festival pletenja, kukičanja, čipkarenja i ostalih tekstilnih tehnika. Cilj organizatora je da ovaj festival postane kreativan i edukativan jednogodišnji poligon, na kojem možete upoznati i učiti od najboljih domaćih te stranih talenata. Dođite i isprobajte razne tehnike te pronađite svog omiljeni stil i omiljenog učitelja. Osim edukacije, festival je mjesto na kojem ćete vidjeti stare prijatelje i steći puno novih. Uz sve navedeno, na festivalu ćete pronaći male proizvođače i prodavače vune i pribora, prodavače specijaliziranih publikacija te unikatne proizvode, ručno izrađene s ljubavlju. Sve informacije pratite ovdje.

Tečaj glume

Prozor u TV nastavlja s glumačkim tečajevima pod vodstvom Jelene Miholjević i kolega. Jesenski tečaj koncipiran je kao tromjesečni ciklus kroz koji se kombiniraju grupne vježbe, individualni mentorski pristup i radionice na sceni s mentorima (Jelena Miholjević, Nina Violić, Dražen Šivak, Sven Medvešek, Šiško Horvat Majcan i drugi). Uz predavanja i praktične glumačke vježbe vodimo vas u kazalište uz analizu, u studio kako biste imali profesionalne fotografije i snimke za potrebe audicija i raznih prijava, pripremamo korisnu skriptu i obećaejmo jedno divno iskustvo, proširivanje znanja i brušenje vještina, uz naravno stjecanje novih prijateljstava i dobru zabavu. Program je namijenjen svima koji žele produbiti glumačko iskustvo, amaterima, kao i onima koji se pripremaju za prijamni na studij glume. Požurite jer je tečaj krenuo jučer.

Likovni tečajevi

Atelier Sellier krenuo je s upisima u novu sezonu likovnih tečajeva. Možete birati između tečajeva crtanja, ilustracije, kaligrafije, crtanja portreta, digitalnog crtanja, kao i sudjelovati u raznim jednodnevnim radionicama kao što su art piknik i art terapija. Detalje o cijenama, terminima i tečajevima potražite ovdje.

Tečaj šivanja

Ako ne znate šivati a uvijek ste željeli naučiti možete se upisati na on-line tečaj šivanja. U ponudi studija inspire.hr su video tečaj šivanja suknje, hlača i bluze. Detalje potražite ovdje.

Foto: Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori