Nove Dilemma Posters plakate krase radovi hrvatskih dizajnerica

Nove Dilemma Posters plakate krase
radovi hrvatskih dizajnerica

Dilemma Posters jedan je od onih brendova s odličnom pričom i proizvodima u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Iza popularnih postera i vreća za stvari (i naše Journal.hr + Dilemma Posters lifestyle kolekcije) koji već krase brojne domove nalaze se Ema Juretić i Ivan Dilberović. Na kraju 2017. godine njih smo ugostili i u našoj rubrici Iza brenda kada su nam otkrili da svaka ideja započinje i završava s papirom. Nakon početne ideje, na papiru nastaje i prva skica postera ili ilustracije.

Iako su se dosad Ema i Ivan nalazili iza svake ilustracije i postera, posljednja Dilemma Posters kolekcija donosi nešto novo, možda neočekivano, ali toliko dobro – suradnju s hrvatskim ilustratoricama.

HRVATSKE ILUSTRATORICE ZA DILEMMA POSTERS

Prazan papir u posljednjoj Dilemma Posters kolekciji Ema i Ivan prepustili su mladim hrvatskim dizajnericama. Kroz novu kolekciju, Dilemma Posters upoznaje vas s ilustratoricama Majom Tomljanović, Kajom Kajfež (Iz ptica), Larom Žigić, Klasjom Habjan i Tenom Leticom. Svaka od njih, kroz nekoliko ilustracija koje odsad mogu krasiti i vaš dom, ispričale su svoju vizualnu priču i predstavila svoj talent.

Od minimalističke igre linija do ljupkih floralnih ilustracija i vibrantnih ilustracija u jarkim bojama i s jakom porukom, sve ih možete otkriti u nastavku, a naručiti u online shopu brenda Dilemma Posters.

MAJA TOMLJANOVIĆ

Pool ladies
Istra
Chillin
Lisbon
Who run the world

IZ PTICA (KAJA KAJFEŽ)

Herbarium
Kitchen
Spring Florals
Flowing
Sleeping
Flying

LARA ŽIGIĆ

Universe
Whale
How to make mussels
How to make a pesto
Walking on the cloud
Love

KLASJA HABJAN

U šumi
Pas u snijegu
Par pingvina
Bicikl
Animals

TENA LETICA

Mala sirena
Palčica
Crvenkapica

Foto: Dilemma Posters

Učitati još
Zatvori