Dva plesna događaja u Laubi

Dva plesna događaja u Laubi

sutrajesubotakarosel

Večeras je u Laubi od 22 sata na programu odlično novo izdanje Sutra je subota koji ovog puta donosi #laflamablanca program. Publiku će tijekom noći zagrijati DJ Rea, TIMBE Bdat Dzutim (BAD COPY, BG), SURKA BEATBOX (LIVE) i svima već dobro znani Pill Jackson!

Karte su dostupne za kupnju preko tinyurl.com te putem Entrio prodajnih mjesta ili entrio.hr, a 5 sretnika koji danas do 16 sati jave svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr s predmetom emaila SJS, nagrađujemo s po dvije ulaznice!

Čestitamo Ani Ljaljić, Leni Kovačević, Klari Lackovići, Nini Škvarić i Dijani Čiš!

sutra je subota cover

Osim ovog odličnog glazbenog programa u Laubi večeras, još jedan odličan party slijedi za mjesec dana – Disco Lauba! Već nakon prvog partija postao je snažan, prepoznatljiv brand dobrih tuluma te je vratio disco na velika vrata u Zagreb i na taj način postao dio svjetskog trenda velikog povratka diska. Disco Lauba, projekt Pepermint agencije i kuće za umjetnost Laube, povezuje ektsravaganciju disco klubova 70-ih sa suvremenim house partijima i te je u ovom trenutku postao jedan od najpopularnijih i najiščekivanijih partija u Zagrebu.

unnamed

Sljedeći party slijedi 20. svibnja i dovodi jednog od najtraženijih DJ-a današnjice – THE REFLEX. Fasciniran remiksevima od malih nogu, Nicolas Laugier, rodom Francuz sa londonskom adresom, poznatiji kao The Reflex, inspiraciju uzima od prvog vala disco remiksera koristeći samo originalne zvukove sa master snimki te udahnjuje novi život u soul, pop i disco klasike. No uz edite starih poznatih stvari, The Reflex aplicira svoju formulu i za suvremene stvari za Noel Gallaghera, The Kookse, Roy Ayersa, Simply Red, Nile Rodgersa i mnogih drugih.

Karte za drugu DISCO LAUBU mogu se kupiti na entrio.hr.

_MG_5111

 

Učitati još
Zatvori