Danas izlazi druga sezona serije Master of None

Danas izlazi druga sezona
serije Master of None

Master of None

Master of None

Nakon uspješne prve sezone, Aziz Ansari vraća se na male ekrane u drugoj sezoni duhovite i tople serije Master of None. U deset epizoda druge sezone kreatori serije Aziz Ansari i Alan Yang nalaze nove načine kako iznenaditi, nasmijati i raznježiti publiku. Od crno-bijelog efekta do promišljenog izbora pjesama, nekoliko promjena u perspektivi pričanja priče i jednog velikog zaokreta, druga sezona serije Master of None nadmašila je svoju uspješnu prethodnicu i ponudila promišljene priče ispričane kroz raznolikost likova, dubinu njihovih karaktera, s nepretenzioznim i toplim humorom omotanim oko svake epizode.

Master of None

Master of None

Nakon prekida s Rachel na kraju prve sezone, na početku druge sezone Deva (Aziz Ansari) pronalazimo u pitoresknoj Italiji gdje se preselio kako bi usavršio izradu svoje omiljene hrane, tjestenine. Početak druge sezone tako, osim Devove ljubavi prema tjestenini, kroz crno-bijeli efekt i promjenu jezika s engleskog na talijanski prenosi nepobitan utjecaj Italije na Aziza Ansarija i još jednom uspješno prenosi dio nove kulture na male ekrane, nešto što je Master of None oduvijek radio s nevjerojatnom lakoćom i čemu je već u prvoj sezoni posvetio pozornost.

Master of None

Master of None

Iako njezin početak donosi novo i uzbudljivo vrijeme u Devovom životu, ostatak sezone, uz raznolikost novih likove i neočekivanih događaja i prevrata, druga sezona vraća i dobro poznata lica poput Devovih roditelja i najboljih prijatelja. Osim povratka istim likovima u novim situacijama, Aziz Ansari svoju lik vraća i potrazi za onom jednom posebnom osobom.

Drugu sezonu serije Master of None možete već danas pronaći na Netflixu.

Master of None

Master of None

Tekst: Ela Jarni

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori