Zagreb trenutno ima dvije super pop up knjižare, jeste li ih već posjetili?

Zagreb trenutno ima dvije super pop up
knjižare, jeste li ih već posjetili?

Interliber nas je ove godine zaobišao, ali hladni zimski dani jednostavno traže onu pravu knjigu. Prošlog smo tjedna uživali u interliberskim popustima koje su knjižare same organizirale i pokušali uhvatiti neke od najpopularnijih naslova u web shopovima. Iako su neki popusti završili, u Zagrebu trenutno još uvijek traju dvije zanimljive pop up knjižare u koje možete svratiti i pronaći best-seller naslove na akciji.

Mozaik knjiga organizirala je pop up knjižare na čak dvije lokacije. Jedna se nalazi na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7A, gotovo na istoj lokaciji gdje bi se prošlog tjedna inače održao toliko željeni Interliber. Kako Mozaik navodi, knjižara nudi razna izdanja domaćih nakladnika, a radi svakog dana od 10 d 19 sati.

Još nas jedna pop up knjižara očekuje na drugom dijelu grada. Također u izdanju Mozaik knjige, možete ju pronaći na Iblerovom trgu u Importanne Galeriji. Knjižara je otvorena od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat. Osim brojnih naslova knjižare Ljevak, V.B.Z.-a, Profila, Znanja, Planetopije i drugih, Mozaik navodi da postoje i razni popusti i akcije.

Obje pop up knjižare rade do 13.12. i jedva čekamo zaviriti!

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori