Predstavljanje spota za novi hit Matije Cveka okupilo mlade zvijezde

Predstavljanje spota za novi hit Matije
Cveka okupilo mlade zvijezde

Sinoć je u popularnom zagrebačkom restoranu Lari&Penati mladi i talentirani glazbenik Matija Cvek predstavio spot “Blizu (69)”, snimljen u suradnji sa Sax Ginom.

Atmosfera na promociji je bila iznimno vesela jer su među brojnim poznatim licima bili i pripadnici nove generacije hrvatskih glazbenika među kojima i mlade zvijezde Mia Dimšić, Marko Kutlić, Alen Đuras, Nika Turković, a na najfinije zalogaje uz izvrstan Sax Gin tonic navratili su mnogi drugi poznati Zagrepčani.

Nakon što nas je osvojio singlovima “Nasloni se”, “Visine”, “Praviš me ludim”, “Drama” i “Probudi se”, novi nam je hit Matije Cveka “Blizu (69)” odmah ušao u uho. Prožet senzualnim stihovima i modernim pop zvukom, “Blizu (69)” je pomalo i klasik jer, propitujući tajne bliskosti, inspiraciju crpi iz čovjekove vječne i nepresušne teme: ljubavi.

Tekst svoje pjesme, kao i obično, potpisuje sam Matija Cvek, a za glazbu je uz njega zaslužan Mislav Žabarović, dok aranžman potpisuje Edin Tahirović. Spot za pjesmu “Blizu (69)” režirao je mladi i talentirani Luka Sepčić.

„Stihovi govore o bliskosti, čežnji, svemu što je bilo, što bi moglo biti i osjećaju nedostajanja. Ljubav je pokretač svijeta i zato su mi posebno dragi stihovi u kojima se svi možemo prepoznati “, rekao nam je Matija Cvek.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori