Matija Cvek ima novu pjesmu koju ne prestajemo pjevušiti

Za Matiju Cveka ovo je bila radna godina, nakon hitova ‘Visine’, ‘Nasloni se’, ‘Drama’, ‘Plaža’ kojima je osvajao vrhove radijski i televizijskih top ljestvica, predstavlja novu pjesmu ‘Blizu(69)’. U pitanju je šesti singl s Matijinog solo albuma kojeg publika s nestrpljenjem očekuje.

Poznat po dosadašnjim upečatljivim spotovima, Matija je i ovog puta prepustio sve u ruke mladom talentiranom redatelju Luki Sepčiću, surađujući na spotu sa Sax Ginom.

Mladi redatelj je u svom prepoznatljivom ruhu maestralno dočarao tekst pjesme, a popularni pjevač komentirao je: “Realizaciju trećeg singla u ovoj nepredvidljivoj i burnoj godini smatram velikim uspjehom.”

Pjesma ‘Blizu(69)’ izazvala je u meni apsolutno emocionalno pražnjenje i ispunjenje u isto vrijeme. Uložen je velik trud kako bi pjesma zaživjela i kako bi se prvotne ideje pretočile u kvalitetan završni produkt. Hvala koautoru glazbe Mislavu Žabaroviću te autoru aranžmana Edinu Tahiroviću na strpljenju i aktivnom sudjelovanju u cijelom procesu stvaranja te fenomenalnom Luki Sepčiću koji je na najljepši mogući način vizualizirao pjesmu i režirao predivan video spot.“

Matija sa svojim bendom uskoro nastupa u Bjelovaru, 7.10. @ Oka Pub i Zagrebu 18.10.

Foto: Mislav Žabarović

0