Matija Cvek ima novu pjesmu koju ne prestajemo pjevušiti

Matija Cvek ima novu pjesmu koju ne
prestajemo pjevušiti

Za Matiju Cveka ovo je bila radna godina, nakon hitova ‘Visine’, ‘Nasloni se’, ‘Drama’, ‘Plaža’ kojima je osvajao vrhove radijski i televizijskih top ljestvica, predstavlja novu pjesmu ‘Blizu(69)’. U pitanju je šesti singl s Matijinog solo albuma kojeg publika s nestrpljenjem očekuje.

Poznat po dosadašnjim upečatljivim spotovima, Matija je i ovog puta prepustio sve u ruke mladom talentiranom redatelju Luki Sepčiću, surađujući na spotu sa Sax Ginom.

Mladi redatelj je u svom prepoznatljivom ruhu maestralno dočarao tekst pjesme, a popularni pjevač komentirao je: “Realizaciju trećeg singla u ovoj nepredvidljivoj i burnoj godini smatram velikim uspjehom.”

Pjesma ‘Blizu(69)’ izazvala je u meni apsolutno emocionalno pražnjenje i ispunjenje u isto vrijeme. Uložen je velik trud kako bi pjesma zaživjela i kako bi se prvotne ideje pretočile u kvalitetan završni produkt. Hvala koautoru glazbe Mislavu Žabaroviću te autoru aranžmana Edinu Tahiroviću na strpljenju i aktivnom sudjelovanju u cijelom procesu stvaranja te fenomenalnom Luki Sepčiću koji je na najljepši mogući način vizualizirao pjesmu i režirao predivan video spot.“

Matija sa svojim bendom uskoro nastupa u Bjelovaru, 7.10. @ Oka Pub i Zagrebu 18.10.

Foto: Mislav Žabarović

Učitati još
Zatvori