Osvojite Rundekov “Apocalypso” na dvostrukom prozirnom vinil izdanju

Osvojite Rundekov “Apocalypso” na
dvostrukom prozirnom vinil izdanju

rundek-apokalipso-2

Apokalipso, Darka Rundeka, po mnogima jedan od najboljih albuma ovog izvođača, i dan danas je omiljen među fanovima. Njih će posebno razveseliti i skorašnji izlazak remasteriranog kultnog albuma na dvostrukom prozirnom vinilu. Prva tiraža albuma “Apocalypso” rasprodana je u tisuću komada, stoga nema sumnje da će i ovo specijalno izdanje zapeti za oko svim fanovima i štovateljima jednog od najcjenjenijih umjetnika ovih prostora.

Kultni Apokalipso

Album “Apokalipso” Darka Rundeka objavljen je 1997. godine te je osvojio čak 5 Porina i 4 nagrade Crni mačak. Ovim je izdanjem Darko Rundek označio početak svoje samostalne ere nakon napuštanja Haustora. Dvadeset godina kasnije, ovaj kultni album dobio je svoje remasterirano izdanje naziva “Apocalypso”, koje će uskoro biti dostupno na dvostrukom prozirnom vinilu. Prvi vinil remasteriranog “Apocalypsa” sadrži originalne pjesme s “Apokalipsa”, kao što su istoimeni ultimativni hit, “Señor”, “Grane smo na vjetru” i druge Rundekove uspješnice. Na drugom se vinilu pak nalaze pjesme s nedovršenog petog albuma Haustora “Dovitljivi mali čudaci”, na kojem se nalaze i pojedini glazbeni brojevi koji su uvršteni na album “Apokalipso”.

Rundek-apokalipso-1

Nabavite svoj primjerak na vrijeme

Svi oni koji si na vrijeme žele osigurati ovo posebno izdanje Rundekovog klasika, mogu rezervirati svoj album putem linka. Pre-order je dostupan do 1. travnja, dana kada će dvostruki prozirni vinil s albumom “Apocalypso” doći u Dancing Bear prodavaonice i web shop. Svoj primjerak možete osvojiti i vi i to tako da pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila Darko Rundek do ponedjeljka 8. ožujka u podne. Dobitnika ćemo objaviti istoga dana tijekom poslijepodneva i kontaktirati ga e-mailom. Sretno! UPDATE: Sretna dobitnica je Sara Franić! Čestitamo!

Foto: PROMO

Učitati još
Zatvori