Beyoncé i Jay Z objavili zajednički album – a evo i prvog spota

Beyoncé i Jay Z objavili zajednički album
– a evo i prvog spota

Sada već klasično u svom stilu, jedan od najslavnijih parova današnjice, Beyoncé i Jay Z, neočekivano je objavio svoj zajednički album usred glazbene turneje na kojoj se trenutačno nalaze.

Iako se već nagađalo da neki oblik suradnje uskoro stiže, nije bilo poznato ni što ni kada. Jay Z je samo u velikom intervjuu za The New York Times izjavio da koriste glazbu kao terapiju i da su na zajedničkoj glazbi radili već paralelno s ispovjednim albumima Lemonade i 4:44. Bilo kako bilo, power couple je shvatio da je ovo idući veliki korak u kojem moraju krenuti kako bi nastavili dominirati scenom te su usred koncerta u Londonu uslijed turneje On the Run II objavili kako je album upravo vani.

THE CARTERS

Everything is Love je lansiran isključivo na Tidal što ne iznenađuje jer se ipak radi o Jayevoj platformi. Pod zajedničkim imenom The Carters objavljen je i prvi video za pjesmu APESHIT, a on je pak prava vizualna poslastica. Snimljen u Louvreu za vrijeme trajanja turneje uključuje par i plesače potpuno same u inače krcatom muzeju, dok Bey pjeva “I can’t believe we made it/This is why we thankful, hey, hell, see a crowd going apeshit.” Mona Lisa, Nika sa Samotrake, Krunidba Napoleona I. samo su neka od svjetski poznatih djela ispred kojih poziraju.

Everything is Love ima 9 pjesama plus jednu bonus pjesmu. Na njemu su surađivali Migos, Pharrell, Dre i mnogi drugi.

Ovo je samo još jedna od stvari koje su otkrili na turneji, kao i da su nedavno obnovili bračne zavjete. Tko zna kakve nas još vijesti očekuju – fanovi već nagađaju da je Bey trudna treći put. No otom potom, pogledajte video, a album pronađite ekskluzivno na Tidalu.

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori