Pogledajte trailer za seriju The Haunting of Bly Manor koja samo što nije stigla na Netflix

Pogledajte trailer za seriju The Haunting of Bly Manor koja samo što nije stigla na Netflix

Nakon što je početkom mjeseca teaserom najavio izlazak serije The Haunting of Bly Manor, Netflix je sada objavio prvi trailer koji nam malo više otkriva što nas sve čeka.

Radnja je smještena u Englesku 1980-tih, a djelomično se temelji na psihološkoj horor noveli The Turn of the Screw Henryja Jamesa i odvija se oko vile Bly Manor i života njenih stanara – živih, ali i onih mrtvih.

Mike Flanagan okupio je većinu ekipe koja je radila na prvoj sezoni ove antologijske serije, The Haunting of Hill House. Ovoga puta u glavnoj ulozi gledamo Victoriju Pedretti koja je u Hill House glumila Nell Craine (a znamo je i iz serije You). Pedretti je utjelovila dadilju koju je Henry Wingrave angažirao da se brine o njegovim nećacima nakon smrti njihovih roditelja, u izoliranoj vili Bly Manor. U vili, naravno, ništa nije onakvo kakvo se na prvu čini, a sudeći po traileru, čeka nas puno scary momenata i situacija.

https://www.youtube.com/watch?v=tykS7QfTWMQ&feature=emb_logo

Osim Pedretti, u novim ulogama vraćaju se i Henry Thomas, Kate Siegal, Oliver Jackson-Cohen i Katie Parker. Seriju ćemo na Netflixu gledati 9. listopada.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori