Napokon znamo kada stiže drugo poglavlje hvaljene Netflixove horor serije

Stigao je prvi teaser trailer za The Haunting of Bly Manor, novo poglavlje s novom pričom o duhovima u antologijskoj seriji The Haunting, čiji je Hill House osvojio gledatelje, kritiku, pa čak i kralja horora Stephena Kinga koji ju je ocijenio odličnom.

Radnja se u novoj sezoni dijelomično temelji na psihološkoj horor noveli The Turn of the Screw Henryja Jamesa, a odvija se oko Bly Manora i života njegovih stanara – živih, ali i onih mrtvih.

Smještena u Englesku 1980-tih, u fokusu zbivanja je Dani Clayton (glumi ju Victoria Pedretti) koju je Henry Wingrave (Henry Thomas) angažirao da se brine o njegovim nećacima nakon smrti njihovih roditelja, u izoliranoj vili Bly Manor. Ali, u vili ništa nije kako se na prvu čini i ovdje mrtvo ne znači da je otišlo…

Kreator i redatelj serije Mike Flanagan uspio je s Hill House priču o obitelji koja se useljava u kući duhova učiniti originalnom pa vjerujemo da će i nastavak u antologiji biti jednako dobar. Osim Victorije Pedretti koju smo gledali u The Haunting of Hill House, u novim ulogama vraćaju se i Henry Thomas, Kate Siegal i Oliver Jackson-Cohen.

The Haunting of Bly Manor na Netflix stiže 9. listopada.

Foto: Netflix

0