Stigao je teaser za treću sezonu serije ‘Sex Education’ koju jedva čekamo!

Stigao je teaser za treću sezonu serije ‘Sex
Education’ koju jedva čekamo!

Sex Education

Imamo osjećaj kao da je čekanje povratka serije Sex Education zaista trajalo predugo. Naime, druga sezona serije je debitirala još 17. siječnja prošle godine. No, sada imamo razloga za veselje jer je konačno stigao teaser za treću sezonu! On nam je otkrio nekoliko zanimljivih detalja kojima možemo malo utažiti svoju nestrpljivost do 17. rujna kada možemo očekivati premijeru treće sezone na Netflixu.

Jedva čekamo ponovno ući u šaren svijet pun ljubavi u seriji Sex Education

U trećoj sezoni u Moordale Secondary dolazi nova ravnateljica koja se zove Hope, a glumi ju Jemima Kirke. Nova je školska godina, Otis se upušta u neobavezan seks, Eric i Adam su službeno zajedno, a Jean ima bebu na putu. U međuvremenu, nova ravnateljica pokušava Moordale vratiti na put izvrsnosti, Aimee otkriva feminizam, a Jackson se zaljubljuje. To i još mnogo drugih pikanterija možemo očekivati u trećoj sezoni. Dotad pogledajte teaser u nastavku:

Zajedno s Jemimom Kirke, među ostalim novim članovima glumačke postave su Jason Isaacs, koji glumi Petera Groffa, uspješniji i ne baš skromniji stariji brat gospodina Groffa, glazbenica i tekstopisac Dua Saleh kojoj je ovo glumački prvijenac, a utjelovit će Cala, nebinarnu učenicu u Moordaleu, te Indra Ové koja glumi Elsieinu udomiteljicu Annu.

Sex Education

Brojne rase, etničke grupe, raznolikost tijela, religija i seksualna pozitivnost čine se realnijima nego ikad, iako je vjerojatno daleko od toga. Ipak, Sex Education zamišlja šareniji i sretniji svijet pun ljubavi kojem je teško odoljeti. Čak i da nije zabavna, šarmantna i prepuna emocija, to bi bio dovoljan razlog za to da obožavamo ovu seriju.

Foto: YouTube, YouTube Screenshot

Učitati još
Zatvori