Osam šarmantnih ljubavnih priča u najslađoj seriji ovog ljeta

Osam šarmantnih ljubavnih priča u
najslađoj seriji ovog ljeta

Nakon gotovo dvije godine vraća se jedna od naših omiljenih antologijskih serija – Modern Love. Snimljena po kolumnama objavljenim u novinama The New York Times, prvom nas je sezonom potpuno osvojila. U tridesetak minuta trajanja svaka epizoda donosi jednu novu ljubavnu priču inspiriranu odnosno adaptiranu prema kolumni i podcastu The New York Timesa.

Duhovite i dirljive prizore prijateljstva, ljubavi i obitelji izvode brojna hollywoodska imena. Nakon što smo prošle sezone u šarmantnoj seriji gledali Ann Hathaway, Tinu Fey, Andyja Garciju i mnoge druge, u drugoj sezoni ponovno stiže genijalna ekipa.

Lucy Boynton, Kit Harington i Anna Paquin samo su neka od cool imena koje ćemo gledati. Posebno nas je privukla epizoda s Boynton i Haringtonom u kojoj je radnja smještena uoči same pandemije: dvoje mladih ljudi upoznaje se u vlaku za Dublin, dogovore ponovni sastanak bez da razmjene brojeve, a onda – krene lockdown. Takva i slične priče o ljudskim odnosima čekaju nas 13. kolovoza na Amazon Prime Videu!

Foto: screenshot, Amazon Prime

Učitati još
Zatvori