Devet bombastičnih serija koje napokon stižu ovog ljeta

Devet bombastičnih serija koje
napokon stižu ovog ljeta

Serija-Gossip-Girl-reboot-nova-postava

Ljeto 2021. klimatološki je već počelo, a čini se da se ljetni mjeseci vraćaju u svom punom sjaju onako kako su izgledali prije pandemije. Brojni glazbeni festivali, gastro događanja, super koncerti i događanja u gradovima u unutrašnjosti i na obali ispunit će nam ovo dugoočekivano ljeto. Međutim, na one dane kad ćemo radije sakriti od visokih temperatura, pop kultura bit će najbolja doza eskapizma. Streaming servisi pripremaju nekoliko bombastičnih TV naslova koji će nam začiniti ljeto.

Okupili smo na jednom mjestu čak devet genijalnih naslova će tijekom ljetnih mjeseci kapati po raznim streaming divovima…

Ted Lasso

Na Apple TV+ uskoro izlazi druga sezona nagrađivane serije Ted Lasso u kojoj je protagonista savršeno utjelovio Jason Sudeikis. Ted je šašavi trener koji dobiva zadatak trenirati nogometnu ligu u Velikoj Britaniji. Jedini je problem što on baš tu vrstu nogometa nikad nije trenirao, a sad mora trenirati propalu londonsku ekipu. Sudeikis je osvojio Zlatni globus za svoju izvedbu pa mnogi gledatelji jedva čekaju novu sezonu! Nova sezona izlazi 23. srpnja.

Elite

nove-serije-u-lipnju-Elite-nova-sezona

La Casa de Papel naša je omiljena španjolska serija i uvjerljivo najuspješnija strana produkcija na Netflixu. Međutim, dok čekamo novu sezonu, u lipnju bingeamo Elite! Osim što glumi Miguel Herran (Rio u La Casi de Papel), serija je također prikupila velik broj obožavatelja diljem svijeta. Teen triler vraća se s četvrtom sezonom u kojoj ponovno pratimo događanja u ekskluzivnoj školi Las Encinas. Serija izlazi na Netflixu 18. lipnja.

Bosch

Serija ‘Bosch’ oduševila je kritiku i publiku i ocijenila je visokom 8,4 ocjenom na IMDB-u i s čak visokih 97% na Rotten Tomatoes. Titus Welliver (“Argo“, „Sinovi anarhije“) glumi losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt prilikom čega krši nekoliko pravila postižući najbolji postotak riješenih slučajeva u cijeloj Kaliforniji. Za Boscha ne postoje iznimke – Ili su svi bitni ili nitko nije bitan. Seriju trenutno možete pratiti i na CineStar TV Premiere 1 kanalu, a sedma sezona izlazi 25. lipnja.

Gossip Girl

https://www.youtube.com/watch?v=jsah5yCzh-U

Otkako je sredinom ljeta 2019. godine najavljeno kako se na male ekrane vraća omiljena TV serija Gossip Girl, s nestrpljenjem smo iščekivali svaki novi detalj ovog reboota, koju je naručila streaming platforma HBO Max. U međuvremenu smo doznali da će serijal imati 10 epizoda, da će pratiti novu grupu bogatih klinaca iz elitnih krugova na Manhattanu i da se radnja nastavlja osam godina nakon što je završio originalan Gossip Girl serijal. Jučer je objavljen prvi trailer koji otkriva da drame neće nedostajati i da serija na HBO Max stiže 08. srpnja.

The White Lotus

Connie Britton koja nas je oduševila u seriji Dirty John uskoro gledamo na HBO-u. The White Lotus izlazi 11. srpnja, a u pitanju je nova satirička komedija s potpisom Mikea Whitea. Uz Britton i Murrayja Bartletta, glumi i odlična Jennifer Coolidge. Limitirana serija odvija se u resortu na Havajima i prati nekoliko gošća hotela koji se tijekom tjedan dana odmaraju u pravom raju na zemlji. Međutim, korak po korak otkrivamo da svaka od tih osoba ima puno kompleksniji život nego što se čini na prvu i jako dobar razlog zašto su došli u hotel.

Modern Love

streaming servisi u Hrvatskoj - Amazon Prime - Modern Love

Amazon Video oduševio je publiku serijom Modern Love, a uskoro izlazi nekoliko novih epizoda. Očekuje nas još osam ljubavnih priča. Epizode otprilike traju od 25 do 35 minuta, a temelje se na tjednim kolumnama objavljenima u The New York Timesu. Svaka je epizoda zapravo jedna priča o prijateljstvu i ljubavi smještena u New York. Impresivna glumačka postava uključuje Lucy Boynton, Annu Paquin, Minnie Driver i druge. Nove epizode na Amazon Prime dolaze 13. kolovoza.

Nine Perfect Strangers

Stiže i nova serija po knjizi iste autorice, Liane Moriarty. Nine Perfect Strangers još je jedan njezin napeti roman i uskoro još jedna streaming priča u kojoj ključnu ulogu igra Nicole Kidman! Radnja serije smještena je u sumnjivi wellness resort koji predvodi direktorica Masha (Kidman). U njega stiže devetero ljudi, svaki sa svojom životnom pričom i željom da se opuste i krenu ispočetka. Masha im obećaje da će im se životi potpuno preokrenuti, ali nisu ni svjesni na koje sve načine. Na Hulu izlazi 19. kolovoza.

Only Murders in the Building

Hulu će 31. kolovoza izbaciti Only Murders in the Building, novi humorističnu seriju na kojoj je radio Steve Martin. Na streaming servis izlazi 10 epizoda serije u kojoj će glumiti sam Steve Martin, Selena Gomez i Martin Short. Njihovi likovi međusobni su stranci, ne poznaju se, ali dijele jednu strast – priče o stvarnim zločinima. Odjednom se, spletom okolnosti, nađu u jednoj takvoj bizarnoj true crime priči.

Money Heist

Kraj ljeta obilježit će pravi boom na Netflixu i to onaj do kojeg već neko vrijeme odbrojavamo! Španjolska serija jedna je od najgledanijih serija na Netflixu, pokosila je sve rekorde i postala i najpopularnija serija na stranom jeziku. Radnja prati misterioznog, inteligentnog Profesora koji okuplja grupu kriminalaca kako bi izveo najveću pljačku u povijesti. La Casa de Papel u svojoj posljednjoj, petoj sezoni dolazi u dva dijela. Money Heist” Part Five, Volume 1 na Netflix stiže 3. rujna, a Volume 2 bit će pušten na ovaj streaming servis 3. prosinca. Svaki dio imat će po pet epizoda i držati gledatelja u neizvjesnosti do samog kraja!

Dok čekamo neke od ovih hitova, provjerite koje nove serije gledamo ovog mjeseca!

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori