Ovaj mjesec bingeamo: Vraćaju se neke od najpopularnijih serija na streaming servisima

Ovaj mjesec bingeamo: Vraćaju se neke od najpopularnijih serija na streaming servisima

nova-sezona-serije-Lupin-cover

Sve više vremena provodimo vani, napokon smo dočekali prave proljetno ljetne dane, a Zagreb vrvi događanjima koje želimo posjetiti. Međutim, binge maratoni vikendom i dalje su većini nas omiljeni način za provesti slobodno vrijeme bez žurbe i zbilja se odmoriti. Posebno kad na streaming servisima imamo brojne intrigantne novitete ili pak nastavke hit serija. Među najnapetijim naslovima u lipnju je svakako drugi dio serije Lupin, a stiže i četvrta sezona španjolskog hita Elite. Proučili smo što nam se još nudi i koje to nove serije u lipnju stižu na streaming divove.

Lupin Part II

serija Lupin - Omar Sy cover

Fenomenalni Omar Sy i brojni plot twistevi kroz koje su nas tvorci serije proveli u početnim epizodama su nas, naravno, ostavili željnima još sadržaja. Nove epizode Lupina stižu na Netflix već 11. lipnja, a ponovno će ih obilježiti brdo akcije i adrenaline. Assane pokušava pronaći svog sina kojeg je oteo glavni antagonist s početka – Hubert Pellegrini. Međutim, postavši najtraženiji čovjek za kojim traga francuska policija, Assane sve teže poseže za trikovima i obmana u Lupinovom stilu. Što nam se najviše svidjelo u seriji Lupin i zašto jedva čekamo nove epizode pročitajte ovdje.

Sweet Tooth

Serija neobičnog sinopsisa privukla nam je pažnju, a već je stigla na Netflix. Gus je dječak koji je polu-čovjek polu-jelen koji luta Amerikom nakon događaja koje naziva The Great Crumble što bi zapravo znači da je serija smještena u postapokaliptičan svijet. Gus upoznaje Jepperda, samotnjaka s kojim počinje provoditi sve više vremena u ovoj čudnovatoj, ali feel good priči.

Elite

La Casa de Papel naša je omiljena španjolska serija i uvjerljivo najuspješnija strana produkcija na Netflixu. Međutim, dok čekamo novu sezonu, u lipnju bingeamo Elite! Osim što glumi Miguel Herran (Rio u La Casi de Papel), serija je također prikupila velik broj obožavatelja diljem svijeta. Teen triler vraća se s četvrtom sezonom u kojoj ponovno pratimo događanja u ekskluzivnoj školi Las Encinas. Serija izlazi na Netflixu 18. lipnja.

Ricky and Morty

Animirani klasik dobiva petu sezonu na HBO GO-u! Si već dobro znamo priču o neobičnom znanstveniku Ricku i njegovom unuku Mortyju koji zajedno prolaze razne pustolovine izazvane suludim idejama simpatičnog šašavog znanstvenika. Prisjetimo se, nakon nestanka dugog gotovo 20 godina, Rick Sanchez iznenada stiže na prag kćeri Beth kako bi se preselio k njoj i njezinoj obitelji. U laboratoriju u garaži Rick radi na brojnim znanstvenofantastičnim napravama, od kojih bi se neki mogli smatrati opasnima. Ali to nije sve što zabrinjava Rickovu kćer i njezinog supruga. Rick također odlazi u avanture širom svemira koje često uključuju njegove unuke, Mortyja i Summer.

Dave

Možda ste već naišli na bizarne parodijske pjesme repera Lil Dickyja, ali ako niste – serija Dave odličan je početak. Hvaljena uspješnica na HBO GO-u prati muškarca iz predgrađa u kasnim dvadesetima koji je uvjerio sebe da mu je suđeno biti jedan od najboljih repera svih vremena. Sad mora uvjeriti najbliže prijatelje jer bi uz njihovu pomoć konačno mogao u to uvjeriti i svijet. Polusatna komedija temeljena na životu repera i komičara Davea Burda, poznatijeg po scenskom imenu Lil Dicky oduševila je brojne gledatelje, a sad je stigla druga sezona.

Breeders

Ako još niste, druga sezona serije Breeders dobar je razlog zašto se da se priključite njezinoj publici. Humoristična serija prati Paula (Martin Freeman), brižnog je otac koji otkriva da baš i nije čovjek kakvim se smatrao. Njegova partnerica Ally (Daisy Haggard) pokušava beskompromisno žonglirati baš svime, ali dokad će joj to uspijevati? U ovoj iskrenoj komediji Paul i Ally balansiraju između svojih karijera, ostarjelih roditelja, hipoteke, preokreta u vezi i nezavidnih iznenađenja u odgoju svoje male djece, Lukea i Ave.

Too Hot to Handle

Voljeli reality TV ili ne, jedno je sigurno – takve emisije obaraju rekorde gledanosti i uvijek provedu barem desetak dana u top 10 najgledanijih noviteta. Too Hot to Handle potvrdio je taj scenarij, a iako se radi o jednom od najtrashy proizvoda Netflixove produkcije, reality je bio izuzetno uspješan. Stiže novo izdanje s novim natjecateljima a hoćete li iskoristiti ovo kao guilty pleasure za potpuno opustiti mozak ili ćete izbjegavati u širokom luku – ostavljamo vama!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori