Još jedan božićni film koji će se naći na našoj listi

Još jedan božićni film koji će se
naći na našoj listi

Kad je riječ o filmovima, oni božićne tematike imaju posebno mjesto u našem srcu. Uz njih se uvijek veže topla atmosfera, dom ispunjen mirisima kolača i začina, obitelj koja se okuplja u večernjim satima i feel good tematika. Svake godine volimo reprize najpopularnijih naslova, ali i dodavati na listu neke nove filmove.

Kako se ove godine čini, većina božićnih filmova bit će lansirana direktno na streaming divove te nam čak i prije početka prosinca dati priliku da se u uživimo božićni duh. A mi smo tu da vas upoznamo sa svim naslovima.

Među najnovijima koje je predstavio Netflix, našli su se Holidate, The Christmas Chronicles 2 i Jingle Jangle: A Christmas Journey. Posljednji naslov donosi magičnu glazbenu priču (s pjesmama koje, između ostalog, potpisuje John Legend) namijenjenu prvenstveno mlađoj publici, no ni stariji neće moći odoljeti.

Jingle Jangle A Christmas Journey božićni film

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Mjesto radnje je veseli gradić Cobbletown, a u središtu priče je izumitelj Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) koji izrađuje ekscentrične naprave i magične igračke. Kada mu bivši šegrt zlih namjera (Keegan-Michael Key) otme jedan od najuzbudljivijih izuma, pod svjetla reflektora stupa Jeronicusova unuka Journey (Madalen Mills) koja mora vratiti ukradeno i ponovno probuditi magiju u stanovnicima gradića.

Film na Netflix stiže 13. studenog 2020., pogledajte trailer u nastavku.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori