5 jako dobrih serija koje možda još niste pogledali

5 jako dobrih serija koje možda
još niste pogledali

Ispred nas je produženi vikend što znači da je vrijeme za odmor i uživanje uz super seriju. Mi smo izdvojili jako dobre serije koje imaju pozitivne reakcije i od publike i od kritike, a koje su vam možda prošle ispod radara.

Snowfall

‘Snowfall’ je sa svojom četvrtom sezonom oduševila kao i sa svakom sezonom dosad. Drama smještena početkom epidemije „crack“ kokaina u Los Angelesu 1980-ih i njegova konačnog radikalnog utjecaja na kulturu kakvu poznajemo. Priča prati brojne likove se putovi nasilno spajaju. U četvrtoj sezoni, privukavši pozornost cijele nacije, losanđeleska policija preusmjerava ozbiljan novac i resurse u „rat protiv droge“. Protagonist Franklin bit će prisiljen izaći iz sjenke kako bi pokušao vratiti kontrolu nad svojim poslom i okončati rastuće nasilje među uličnim bandama prije nego što se razvije u sveopći rat.

Behind her eyes

Iako je neko vrijeme bila najgledanija u Hrvatskoj, ako ste ju propustili definitivno to nadoknadite ovih blagdana. ‘Behind Her Eyes’ radili su producenti serije ‘The Crown’, a nastala je po romanu Sarah Pinborough. U fokusu je Simona Brown, samohrana majka koja ima novi posao asistentice psihijatra Toma Batemana. Njih dvoje započinju aferu što će uzrokovati niz spletki – jer Tom je oženjen za Eve s kojom je Simona sve bliža. Ljubavni trokut eskalira na jeziv i gotovo supernatural način.

Cobra kai

Cobra Kai naslov je koji ste možda propustili na Netflixu, a ima odlične recenzije i reakcije publike. A priča koja je zapravo nastavak kultne franšize ‘Karate Kid’, ima već svoje tri sezone.  Nova se oslanja na elemente priče iz drugog ‘Karate Kid’ fila iz 1986. godine u kojem je Daniel otputovao u Japan kako bi nastavio trenirati. U trećoj se sezoni lik Williama Zabke mora nositi s emotivnim rollercoasterom nakon događaja iz druge sezone, a Daniel otkriva mračne tajne o svom prijatelju i nekadašnjem mentoru Mr. Miyagiju.

The Serpent

Druga ovogodišnja Netflixova serija o ubojici, ali ovoga puta smještena u sedamdesete godine prošloga stoljeća. Iako ne toliko popularna kao Lupin, ova serija ipak je prikovala mnoge uz ekrane i zbog specifičnog detalja da je snimljena prema istinitoj priči. Charles Sobhraj, hladnokrvni serijski ubojica, ubijao je najčešće mlade zapadnjačke hipije, kako bi im uzimao identitet i bavio se pljačkama i ostalim kriminalnim djelima. Osam epizoda ove dobre serije možete pogledati na Netflixu.

Top Boy

Jedna od serija koja će vas odvesti u onu mračniju stranu Londona u kojoj se sve vrti oko kriminala, dilanja droge i ostalih ilegalnih radnji. S modernim soundtrackom i svakodnevnim životnim pričama aktera koji se bore na nekoliko frontova, ova serija nažalost je poprilično dobar prikaz velegradskog podzemlja.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori