Ispecite kokice i pripremite dekicu jer imamo prijedlog za dvije nove super serije

Ispecite kokice i pripremite dekicu jer imamo prijedlog za dvije nove super serije

Zovite me Kat

Nova godina je pred nama, polako su se stišale fanfare oko blagdana i zaboravili godišnji odmori, stoga je vrijeme da se vratimo u svakodnevicu. Ima li išta bolje od toga da vam godina krene uz binge nove serije? Ima, da krene uz dvije. Dok je vani još hladno idealno je sredinu tjedna presjeći novim serijama uz koje će vam završetak svakog stresnog dana „lakše pasti.“ Donosimo super prijedloge, zato ispecite kokice, ušuškajte se u dekicu i zahvalite nam kasnije.

Sarina republika

Večernji termini

Nema ništa bolje od toga kada dođemo doma, obavimo sve što trebamo i opustimo se pred omiljenom serijom. Ako ste već pogledali što se sve nudi i plaši vas sama pomisao da morate tražiti novu seriju koja će vas osvojiti, ne brinite. 2022. je krenula sjajno barem što se serija i filmova tiče. Mi ćemo vam pomoći i riješiti vas brige za dva dana u tjednu – utorak i srijedu. Nove serije stigle su na FOX Life i prikazuju se u idealnom večernjem terminu, tako da sve stignete.

Sarina republika

Zovite me Kat

Nova serija, koja je s emitiranjem krenula prošle srijede na kanalu FOX Life, oduševit će sve ljubitelje mačaka, ali i one koji vole perfektan humor. Zovite me Kat sjajna je serija koja prikazuje svakodnevicu u kojoj bi se mnogi mogli i prepoznati (ostali će se samo dobro nasmijati). Kat je žena koja svakodnevno vodi bitke s društvom i majkom kako bi dokazala da može živjeti sretan i ispunjen život unatoč tome što je s 39 godina i dalje sama. Upravo zato odlučuje potrošiti cijelu svoju ušteđevinu i otvoriti kafić za mačke u gradiću Louisvilleu. Ponosna na svoju samostalnost, ni ne sluti da bi joj neki planovi mogli pasti u vodu nakon što se Max, njezina bivša simpatija i prijatelj, vrati u grad. Serija se emitira svake srijede u 21 sat, a glavne uloge igraju Mayim Bialik, Swoosie Kurtz, Leslie Jordan.

Zovite me Kat
Zovite me Kat
Zovite me Kat
https://www.youtube.com/watch?v=piG11pdCF_A

Sarina republika

Serija Sarina republika, premijeru je imala prošlog utorka, a „zakačili“ smo se već nakon prve dvije epizode. Klasična serija koja prati zbivanja u malom gradiću, isprepletena svakodnevnim humorističnim situacijama, ali i prožeta intrigama na prvi pogled dosadnih stanovnika. Otkriće žile koltana, vrijednog minerala koji se koristi u tehnici, narušava mir u Greylocku u New Hampshireu. Državna rudarska tvrtka Lydon Industries ubacuje se s planovima za vađenje minerala zbog kojih bi pitoreskni Greylock mogao nestati s karte. U strahu od gubitka svojih domova, buntovna profesorica Sarah Cooper uz potporu prijatelja i obitelji obećava da će zaustaviti Lydonove buldožere i proglasiti neovisnost Greylocka. Borba s birokracijom, ujedinjene zajednice za veći cilj kroz svakodnevne borbe s vlastitim problemima, savršeno su zaokruženi u ovu toplu i uzbudljivu priču. Serija se emitira svakog utorka u 21 sat na kanalu FOX Life, a glavne uloge igraju Stella Baker, Luke Mitchell, Hope Lauren, Nia Holloway.

Sarina republika
Sarina republika
Sarina republika
https://www.youtube.com/watch?v=YdeLODuTSXA

Foto: FOX Life

Učitati još
Zatvori