Na Netflix stiže jedan od najskupljih filmova ikad s Gal Gadot, Ryanom Reynoldsom i The Rockom

Na Netflix stiže jedan od najskupljih filmova ikad s Gal Gadot, Ryanom Reynoldsom i The Rockom

Iza Netflixa je cijeli niz kupljenih blockbustera i filmova u produkciji streaming servisa koji su ostvarili nevjerojatne uspjehe. Sjetimo se samo oskarovaca kao što su Roma i The Irishman. Međutim, platforma je objavila novosti o svom najskupljem projektu dosad, filmu Red Notice koji je ujedno i prva mega filmska premijera jeseni!

U režiji Rawsona Marshalla Thurbera stiže akcijski film s trenutno najjačim hollywoodskim licima: Dwayneom ‘The Rock’ Johnsonom, Gal Gadot i Ryanom Reynoldsom. Film prati Johnsona kao FBI top agenta, dok Gadot i Reynolds glume kriminalce rivale koji počinju surađivati za njihovu najveću pljačku dosad.

Film Red Notice jedan je od najskupljih filmova u povijesti Netflixove produkcije s budžetom od 160 milijuna dolara. Najveći dio novca odlazi upravo na tri slavne zvijezde jer svaki će od glavnih glumaca dobiti vrtoglavih 20 milijuna dolara. Filmska premijera stiže nam 12. studenog, a s nestrpljenjem čekamo nove informacije!

Tek jedna to od velikih filmskih premijera koje nam stižu 2021. i 2022. godine, one najuzbudljivije nadolazeće nove filme otkrijte ovdje.

Foto: Instagram, IMDb

Učitati još
Zatvori