Father of the Bride 3 (ish) -Reunion ekipe kultne komedije uljepšat će vam dan

Father of the Bride 3 (ish) -Reunion ekipe
kultne komedije uljepšat će vam dan

‘Father of the Bride’ bila je jedna od omiljenih američkih komedija 90-ih godina i uvrstila Stevea Martina i Diane Keaton u najdražu kombinaciju glumaca. Odmah po izlasku u kina, ‘Father of the Bride’ postigao je ogroman komercijalni uspjeh, a četiri godine kasnije izašao je i drugi dio. Već dugi niz godina obožavatelji filma priželjkuju i treći nastavak, smješten u moderniju današnjicu, u kojoj bi se ponovno okupila super filmska ekipa – Keaton, Martin, Kimberly Williams, George Newbern, Kieran Culkin te Marin Short i B.D. Wond.

Nancy Meyers nedavno nam je tu želju – gotovo – ispunila sa specijalom ‘Father of the Bride 3 (ish)’ koji je nedavno osvanuo na YouTubeu.

Čitava se postava ujedinila 25 godina nakon drugog dijela filma. U specijal nas je uvela Reese Witherspoon, a obitelj Banks pojavila se zajedno na Zoomu uz posebnu najavu vezanu uz vjenčanje. Izvedbi od 25 minuta pridružili su se Rober DeNiro, Florence Pugh, Alexandra Shipp i Ben Platt. Svaki nas lik ukratko updatea o svom životu i kako se nose s karantenom, a zatim Matty (Culkin) otkrije da su ona i njegova zaručnica Rachel (Shipp) morali odgoditi vjenčanje pa su se odlučili vjenčati upravo sada tijekom Zooma.

Cijela je izvedba održana u humanitarnu svrhu odnosno kao podrška udruzi World Central Kitchen koja je tijekom pandemije nahranila milijune djece, obitelji, starijih osoba i osoba na ‘prvoj crti obrane’ od virusa.

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori