Blake Lively zvijezda je novog filma redatelja hit serije ‘Stranger Things’ koji stiže na Netflix

Blake Lively zvijezda je novog filma redatelja hit serije ‘Stranger Things’ koji stiže na Netflix

Blake Lively ima novi filmski projekt, prvi u suradnji s Netflixom, a ovaj put sjest će i u fotelju producentice.

Mnogi još uvijek Lively pamte po ulozi Serene Van der Woodsen u teen seriji ‘Gossip Girl.’ Glumica je, ipak, od 2012. godine kad je serija završila, uskočila u filmske uloge koje nisu prošle nezapaženo. Jedna od najuspješnijih njezinih uloga svakako je ona u filmu ‘The Age of Adaline’, a prošle je godine napravila izvrsnu promociju filma ‘A Simple Favor’ u kojem glumi s Annom Kendrick. Iako filmovi nisu ostvarili zavidne uspjehe i visoke ocjene, mnogi su ih od nas išli gledati upravo zbog slavne glumice koja nije razočarala.

Post-apokaliptična trilogija redatelja Shawna Levyja

I službeno je da Lively tumači glavnu ulogu u filmu ‘Dark Days at the Magna Carta.’ U pitanju je post-apokaliptični triler koji će se prikazivati na Netflixu. Radnja je smještena za vrijeme katastrofalnog događaja koji promijeni svijet, a fokusira se na ženu koja pokušava preživjeti nemoguće i spasiti svoju obitelj. Triler bi se navodno mogao razviti u tri nastavka pa je ovo početak moguće franšize.

Lively radi i kao producentica na filmu kroz svoju produkcijsku kuću B for Effort, a jedna je od najuzbudljivijih vijesti to da joj se pridružuje Shawn Levy, izvršni producent i redatelj najvećeg Netflixovog hita ‘Stranger Things.’ Poznat je i kao producent sci-fi filma ‘Arrival’ iz 2016. godine zbog kojeg je bio nominiran za Oscara! Scenarij za novi film piše Michael Paisley, mladi autor najpoznatiji po svom radu na Netflixovoj seriji ‘The Witcher.’

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori