It Ends with Us: Roman koji je ganuo mnoge postaje film s Blake Lively u glavnoj ulozi
It Ends with Us: Roman koji je ganuo mnoge postaje film s Blake Lively u glavnoj ulozi

It Ends with Us: Roman koji je ganuo mnoge postaje film s Blake Lively u glavnoj ulozi

Ako ste ovih dana zavirili na BookTok možda ste primijetili kako je dominantna tema ekranizacija ljubavnog romana It Ends with Us (Priča završava s nama), američke književnice Colleen Hoover. Fotografija se seta izazvale su niz negativnih reakcija prvenstveno zbog odabira glumaca kojima je povjerena zadaća portretiranja naslovnih likova.

Prava na filmsku adaptaciju otkupila je produkcija kuća iza koje stoji glumac Justin Baldoni, koji će za ovu priliku preuzeti i redateljsku palicu. Poznat po ulozi Rafalea Solana u uspješnici Jane the Virgin, ovoga puta će utjeloviti Rylea, muškarca u kojeg se zaljubljuje naslovna junakinja Lilly. Glavna uloga povjerena je još jednoj zvijezdi malih ekrana – Blake Lively.

Premda je autorica Colleen Hoover s oduševljenjem dočekala ovaj cast te je potvrdila kako su za nju Blake i Justin savršen odabir njezino mišljenje ne dijele brojni obožavatelji književnog predloška.

Naime, TikTok su preplavili komentari u kojima izražavaju svoje nezadovoljstvo te smatraju kako je Blake prestara da bi utjelovila mlađahnu Lilly. Ističu kako fotografije sa seta otkrivaju veliku diskrepanciju između lika koji su zamišljali te onog koji će se pojaviti na malim ekranima.

Podsjetimo, knjiga It Ends with Us prati život Lily Bloom, mlade djevojke koja je prešla dug put od odrastanja u malom mjestu – završila je studij, preselila se u Boston i započela karijeru. Naizgled idealnu sliku narušit će ljubavni trokut u koji će biti uvučena, a koji će imati znatno veće posljedice od slomljenog srca.

Uz Blake Lively i Justina Baldonija, u naslovnoj ulozi imamo priliku vidjeti i Brandona Sklenara kao Atlasa. Glumačku ekipu upotpunit će i dva slavna komičara – Jenny Slate i Hasan Minhaj. Film bi na velike ekrane trebao stići naredne godine.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori