Stigla je i prva najava za film s Blake Lively napravljen prema ljubavnom romanu koji je zaludio svijet
Stigla je i prva najava za film s Blake Lively napravljen prema ljubavnom romanu koji je zaludio svijet

Stigla je i prva najava za film s Blake Lively napravljen prema ljubavnom romanu koji je zaludio svijet

Ako ste u zadnje vrijeme zavirili na BookTok možda ste primijetili kako je dominantna tema ekranizacija ljubavnog romana It Ends with Us (Priča završava s nama), američke književnice Colleen Hoover. Fotografija se seta izazvale su niz negativnih reakcija prvenstveno zbog odabira glumaca kojima je povjerena zadaća portretiranja naslovnih likova.

Prava na filmsku adaptaciju otkupila je produkcija kuća iza koje stoji glumac Justin Baldoni, koji će za ovu priliku preuzeti i redateljsku palicu. Poznat po ulozi Rafalea Solana u uspješnici Jane the Virgin, ovoga puta će utjeloviti Rylea, muškarca u kojeg se zaljubljuje naslovna junakinja Lilly. Glavna uloga povjerena je još jednoj zvijezdi malih ekrana – Blake Lively.

It Ends with Us

TikTok ne odobrava glumce

Autorica Colleen Hoover je s oduševljenjem dočekala ovu glumačku postavu te je potvrdila kako su za nju Blake i Justin savršen odabir. No, njezino mišljenje ne dijele brojni obožavatelji književnog predloška.

Naime, TikTok su preplavili komentari u kojima izražavaju svoje nezadovoljstvo. Smatraju kako je Blake prestara da bi utjelovila mlađahnu Lilly. Ističu kako fotografije sa seta otkrivaju veliku diskrepanciju između lika koji su zamišljali te onog koji će se pojaviti na malim ekranima.

It Ends with Us

Podsjetimo, knjiga It Ends with Us prati život Lily Bloom. Mlada djevojka je prešla dug put od odrastanja u malom mjestu. Završila je studij, preselila se u Boston i započela karijeru. Naizgled idealnu sliku narušit će ljubavni trokut u koji će biti uvučena, a koji će imati znatno veće posljedice od slomljenog srca.

Uz Blake Lively i Justina Baldonija, u naslovnoj ulozi imamo priliku vidjeti i Brandona Sklenara kao Atlasa. Glumačku ekipu upotpunit će i dva slavna komičara – Jenny Slate i Hasan Minhaj.

Nakon dugo čekanja i prvih fotki koje su prikazivale Blake i Justina u ljubavnom zagrljaju, stigla je i prva najava! Film u kina stiže 9. kolovoza, a u nastavku pogledajte što nas čeka.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori