Filmski spektakl na putu – Rooney Mara utjelovit će legendarnu Audrey Hepburn u novom filmu Luce Guadagnina

Filmski spektakl na putu – Rooney Mara utjelovit će legendarnu Audrey Hepburn u novom filmu Luce Guadagnina

Opisati Audrey Hepburn kao legendu Hollywooda bila bi gotovo umanjenica. Kultna glumica, humanitarka i ikona stila tek je dio ‘titula’ koje joj možemo pripisati. Breakfast at Tiffany’s, Roman Holiday, Sabrina, My Fair Lady djelić je filmskih naslova kojima se Audrey Hepburn nametnula među vodeća lica filmske industrije 50-ih i 60-ih godina prošloga stoljeća. Danas ih sa istim žarom gledamo, a njezine izvedbe ostaju jednako uvjerljive.U četiri desetljeća koliko je bila aktivna u svojoj karijeri, zaradila je priznanja poput Emmyja, Tonyja, Oscara i nagrade Grammy. Međutim, iako je o Hepburn napisano na stotine publicističkih radova i biografija, do danas nemamo biografski film velikih razmjera i produkcije, kao što je, recimo, onaj o Judy Garland u kojoj glavnu ulogu igra Rene Zellweger.

Film o Audrey Hepburn uskoro se počinje snimati

Stigle su nam genijalne vijesti – to će se ubrzo promijeniti jer stiže filmski biopic o Audrey Hepburn i donosi hollywoodsku kombinaciju koja već sad garantira puno. U ulogu jedne od najistaknutijih žena prošloga stoljeća uskočit će Rooney Mara, a film će režirati jednako fantastičan talijanski redatelj Luca Guadagnino.

Euforije među obožavateljima ne manjka i mnogi se slažu da je Rooney Mara možda najbolji glumački odabir za ovu ulogu. Ne samo zahvaljujući fizičkom izgledu koji neopisivo podsjeća na Hepburn, već i njezinim prethodnim glumačkim angažmanima koji su nerijetko prošli s lavinom pozitivnih kritika. Na filmu će raditi i kao producentica zbog čega je ovaj projekt još uzbudljiviji. Film će režirati Luca Guadagnino – filmski redatelj koji potpisuje neke od naših najdražih filmova posljednjih godina, među kojima prednjači vizualno nenadmašiv Call Me By Your Name u kojem je Timothee Chalamet zacementirao svoj status jednog od najintrigantnijih glumaca svoje generacije.

Biografski film radit će za Appleovu streaming platformu, a sve detalje koje će produkcija otkriti donosit ćemo vam narednih mjeseci!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori