30. travnja emitirat će se nova specijalna epizoda serije “Parks and Recreation”

Glumce iz jedne od omiljenih serija “Parks and Recreation” ponovo ćemo gledati na okupu u specijalnoj epizodi koja će se emitirati 30.travnja u humanitarne svrhe.

Okupljanje zbog aktualne situacije

Serija genijalnih autora drugih uspješnica “The Office”, “King of the Hill” i “Saturday Night Live”, emitirala se od 2009. do 2015. godine i svojim britkim humorom vrlo brzo stvorila bazu obožavatelja. Iako o okupljanju i snimanju specijalne epizode nitko nije razmišljao, trenutna situacija ponukala je glumce da i oni daju svoj doprinos u borbi protiv pandemije. Glumci se nadaju da će se specijalna epizoda, u trajanju od 30 minuta, svidjeti gledateljima i potaknuti ih na doniranje. Sva prikupljena sredstva u akciji utrošit će se za obitelji kojima je pomoć najpotrebnija ali i za opskrbljivanje banke hrane. Serija će se emitirati 30.travnja na NBC-u.

Plemenit motiv

U ovoj epizodi “Parks and Recreation”, Leslie Knope (Amy Poehler) pokušava održati kontakt sa svojim prijateljima uslijed pandemije i zabrane druženja, tj socijalnog distanciranja. Izvršni producent serije Michael Schur, rekao je kako je mozgao u ovim vremenima na koji način se uključiti i pomoći. Poslao je mail ekipi serije, i svi su mu odgovorili u roku od 40 minuta kako su spremni za suradnju. Ova hvale vrijedna inicijativa, osim što ima humanitarnu crtu, ponovo će nas, vjerujemo, nasmijati do suza.

Foto: IMDb

0