30. travnja emitirat će se nova specijalna epizoda serije “Parks and Recreation”

30. travnja emitirat će se nova specijalna epizoda serije “Parks and Recreation”

Glumce iz jedne od omiljenih serija “Parks and Recreation” ponovo ćemo gledati na okupu u specijalnoj epizodi koja će se emitirati 30.travnja u humanitarne svrhe.

Okupljanje zbog aktualne situacije

Serija genijalnih autora drugih uspješnica “The Office”, “King of the Hill” i “Saturday Night Live”, emitirala se od 2009. do 2015. godine i svojim britkim humorom vrlo brzo stvorila bazu obožavatelja. Iako o okupljanju i snimanju specijalne epizode nitko nije razmišljao, trenutna situacija ponukala je glumce da i oni daju svoj doprinos u borbi protiv pandemije. Glumci se nadaju da će se specijalna epizoda, u trajanju od 30 minuta, svidjeti gledateljima i potaknuti ih na doniranje. Sva prikupljena sredstva u akciji utrošit će se za obitelji kojima je pomoć najpotrebnija ali i za opskrbljivanje banke hrane. Serija će se emitirati 30.travnja na NBC-u.

Plemenit motiv

U ovoj epizodi “Parks and Recreation”, Leslie Knope (Amy Poehler) pokušava održati kontakt sa svojim prijateljima uslijed pandemije i zabrane druženja, tj socijalnog distanciranja. Izvršni producent serije Michael Schur, rekao je kako je mozgao u ovim vremenima na koji način se uključiti i pomoći. Poslao je mail ekipi serije, i svi su mu odgovorili u roku od 40 minuta kako su spremni za suradnju. Ova hvale vrijedna inicijativa, osim što ima humanitarnu crtu, ponovo će nas, vjerujemo, nasmijati do suza.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori