Stigao je službeni teaser nove urnebesne serije s ekipom iz The Officea

Stigao je službeni teaser nove urnebesne
serije s ekipom iz The Officea

Ako ste, poput nas, obožavali gledati The Office, baš za vas na Netflix uskoro stiže nova TV poslastica. Ime ove serije je Space Force i riječ je o novoj Netflix Original komediji koja bi s emitiranjem trebala krenuti u svibnju ove godine. Zanimljivo je da je specijalno rađena kako bi pokušala rekreirati uspjeh koji je sada već kultna i planetarno popularna serija The Office ostvarila na NBC-ju. Netflix već dulje vrijeme razmišlja o tome kako mu treba vlastiti veliki sitcom, a razmišljajući o tome kako bi volio postići rezultate koje je ostvario i The Office, poznati streaming div za ovu je seriju regrutirao Stevea Carrella i Grega Danielsa iz The Officea.

Space Force vrvi poznatim imenima

Njih dvojica autori su ove nove serije, koja će na radnome mjestu pratiti šestu veliku diviziju vojske SAD-a, one koja se bavi ‘misijama u svemiru’ i ‘zaštitom satelita od napada’. Serija ovim sadržajem svakako ismijava i predsjednika Trumpa koji je svojevremeno najavio formiranje svemirske divizije u sklopu oružanih snaga SAD-a.

Osim Stevea Carrella, koji će po epizodi navodno zaraditi milijun dolara, glumački postav čine i John Malkovich, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Dana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O.Yan, Alex Sparrow i mnoga druga imena koja jedva čekamo vidjeti u ovoj novoj TV seriji.

Više detalja o točnom datumu streamanja prve epizode donijet ćemo vam uskoro!

Učitati još
Zatvori