Beyoncé napokon predstavila očekivani šesti album

Beyoncé napokon predstavila
očekivani šesti album

lemonade1

Ovijen velom tajne, Beyoncé je jučer kroz specijal na kanalu HBO premijerno predstavila svoj najnoviji, šesti album ‘Lemonade’. Do sinoć nismo znali radi li se možda o novom dokumentarcu, albumu ili nećem trećem, ali pjevačica je slijedila vlastiti primjer iz 2013. godine kada je neočekivano i bez ikakve najave u javnost stigao uradak jednostavnog imena ‘Beyoncé’ popraćen spotom za svaku pjesmu te snimila ‘Lemonade’ – još jedan takozvani vizualni album koji priča kompletnu priču.

#LEMONADE premieres on 4.23 9ET | 6PT HBO

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

Nedavna pjesma i spot ‘Formation’ najavili su određeni preokret u glazbenom stilu pjevačice, teme su postale mračnije, popraćene žestokim vizualnim materijalom, a ‘Lemonade’ nastavlja u ovom pravcu. Objavljen ekskluzivno na Jay Z-jevoj platformi Tidal, dostupan je za streaming samo u tom obliku, a cijela je priča inspirirana konceptualnim putovanjem svake žene do samosvijesti i odrastanja te istražuje pitanja rasizma, mizoginije, prijevare i slično.

lemonade-velika

Na albumu koji ima 12 pjesama s njom su surađivali Jack White, Kendrick Lamar, James Blake i The Weeknd… Publika će ih imati prilike čuti uživo kad pjevačica krene na turneju krajem mjeseca, a do tad istražite što nudi Tidal.

Foto: @beyonce

Učitati još
Zatvori