Naučite pripremati skandinavske specijalitete i još mnogo toga

Naučite pripremati skandinavske
specijalitete i još mnogo toga

kuhaona-siječanj-naslovna

Pred nama je nova godina koju Kuhaona otvara novim radionicama i brojnim jelima koja će se svidjeti svim gurmanima i kulinarskim entuzijastima koji će ih pratiti na gastro istraživanjima.

Predavači će vam tijekom siječnja pokazati kako pripremiti ukusna jela od mljevenog mesa, ispeći zanimljive i ukusne pogače talijanske kuhinje, skuhati specijalitete Skandinavije te pripremiti aromatična jela s daškom Azije stir-fry tehnikom kuhanja. Tijekom siječnja s vama kuhaju fantastična jela – Sandra Rončević, Marina Sanguinetti i Stephen Breslin.

Odaberite svog favorita i prijavite se već danas!

Teme Kuhaona radionica

11.01.2018. (četvrtak)
MLJEVENO MESO NA TANJURU
 – Predavač: Sandra Rončević
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Mljeveno meso idealan je izbor za pripremu brojnih jela kojima će se podjednako veseliti i mali i veliki. Ponestaje li vam već ideja što pripremiti na ovoj ćete radionici naučiti kako pripremiti klasični bolognese umak sa špagetima, burgere s curry majonezom i mesnu štrucu punjenu omletom od jaja, šunkom i sirom. 
Cijena radionice: 400,00 kn

16.01.2018. (utorak)
SKANDINAVSKI SPECIJALITETI – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Skandinavska kuhinja kod nas i nije tako poznata, ali je bogata brojnim specijalitetima koje imate prilike upoznati na radionici koju će voditi Marina Sanguinetti. Na jelovniku će se tako naći marinirani losos sa salatom od krušaka, švedske mesne okruglice i pečena svinjetina s komoračem.
Cijena radionice: 400,00 kn

kuhaona-siječanj-2

18.01.2018. (četvrtak)
SLASNE POGAČE – Predavač: Sandra Rončević
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Na radionici sa Sandrom Rončević bavimo se tehnikama pripreme ukusnog tijesta od kojeg ćete pripremiti focacciu s cherry rajčicama, maslinama i začinskim biljem, ciabattu sa sušenim rajčicama i stromboli (talijanski kruh) s punjenjem od rajčica, sira i kuhane šunke.
Napomena: Maksimalan broj polaznika je 10 osoba.
Cijena radionice: 400,00 kn

25.01.2018. (četvrtak)
AROMATIČNI STIR FRY – Predavač: Stephen Breslin
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Stir fry je jednostavna i brza priprema jela u woku ili tavi gdje se namirnice prže uz stalno miješanje. Na radionici pripremat ćete nekoliko azijskih jela i to redom – popečeni dimljeni tofu s tamarindom i limunskom travom, Bang bang govedinu s udon rezancima u umaku od kikirikija i aromatizirano vrhnje s đumbirom uz popečeni ananas i limetu.
Napomena: Radionica je na engleskom jeziku.
Cijena radionice: 400,00 kn

kuhaona-siječanj

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Foto: Kuhaona, Creative Commons

Učitati još
Zatvori