3 Kuhaona radionice za vrući srpanj

3 Kuhaona radionice za vrući srpanj

Kuhaona

Prije ljetne stanke koja će trajati do rujna, mogli biste isprobati nove kulinarske avanture u Kuhaoni.

Čekaju vas tri radionice, slatke, osvježavajuće i primjerene godišnjem dobu. Naučit ćete kako pripremati ljetne specijalitete talijanske kuhinje od sicilijanske salate od naranči, preko saltimbocce do voća s amaretto kremom. Čekaju vas i Petrine maštovite klasične kreme u čaši te japanski specijaliteti od svinjetine, brancina i govedine uz majstorsku asistenciju Stephena Breslina.

Nadamo se da ćete i u ovom mjesecu pronaći nešto zanimljivo za sebe, stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu.

kuhaona-srpanj-3

Teme Kuhaona radionica

06.07.2017. (četvrtak)
Talijanska kuhinja – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Marina Sanguinetti, foodstilistica i velika poznavateljica talijanske kuhinje na ovoj će vas ljetnoj radionici upoznati s nekoliko tipičnih talijanskih jela. Na jelovniku će se naći Sicilijanska salata s narančama, Špageti s ligurijskim pestom, Saltimbocca (teletina s pršutom i kaduljom), a za desert kuhane breskve s kremom od amaretta.
Cijena radionice: 400,00 kn

08.07.2017. (subota)
Deserti u čaši
Predavač: Petra Jelenić
Trajanje radionice: 10.00 – 14.00 sati
Neke od klasičnih krema i kolača danas možemo naći u različitim formatima. Desert u čaši jedan je od trendy načina posluživanja, a osobito je praktičan za vruće ljetne dane. Stoga uz pomoć inspirativne Petre Jelenić naučite pripremiti klasike – tiramisu, mousse od tamne čokolade s malinama i sabajon s voćem u novoj inačici. 
Napomena: Za ovu radionicu je broj polaznika ograničen na 10 osoba.
Cijena radionice: 500,00 kn

kuhaona-srpanj-2

11.07.2017. (utorak)
Japanski specijaliteti – Predavač: Stephen J. Breslin
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Tehnike rezanja, kombinacija sastojaka i termička priprema namirnica najbitniji su elementi azijskih kuhinja, pa tako i japanske. Od jela iz zemlje izlazećeg sunca pripremat ćete Gyoze od svinjetine i kozica s ponzu umakom, Miso pečeni brancin sa salatom od udon rezanaca i mahuna, te Kushiyaki govedinu serviranu uz kimchi i ukiseljenu lubenicu. Pridružite se!
Napomena: radionica je na engleskom jeziku.
Cijena radionice: 400,00 kn

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Foto: Kuhaona, Creative Commons

Učitati još
Zatvori