Kuhaona u lipnju donosi prave ljetne okuse

Kuhaona u lipnju donosi prave ljetne okuse

Kuhaona

Lipanj je mjesec u kojem će se u Kuhaoni uživati u ponudi domaćeg, sezonskog voća, povrća i začinskog bilja. Svježi sastojci će se maksimalno iskoristiti na slatkim i slanim radionicama pod vodećom palicom stručnjaka.

 

Pogledajte što su vam pripremili, odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i druženja.

Kuhaona radionice u lipnju:

06.06.2017. (utorak)
Mirisni začini na tanjuru – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Marina Sanguinetti, rodom Argentinka, foodstilistica i velika poznavateljica brojnih svjetskih kuhinja na ovoj će vas mirisnoj radionici naučiti na koje sve načine možete iskoristiti svježe začinsko bilje. Na radionici ćete pripremati Pesto od korijandera i limete, Losos mariniran s koprom, Jasmin rižu s piletinom i bosiljkom, Kruh s češnjakom i ružmarinom te maslinovo ulje aromatizirano timijanom.
Cijena radionice: 400,00 kn

10.06.2017. (subota)
Macarons i Pavlova
Predavač: Petra Jelenić – POPUNJENA RADIONICA
Trajanje radionice: 10.00 – 14.00 sati
Francuski desert fine hrskave teksture i različitih nadjeva u nas je sve traženiji. Karakteriziraju ga jednostavni sastojci, ali i važne tehnike pripreme kako bi uspjeh bio zagantiran. Uz stručne savjete Petre Jelenić naučite sve tajne pripreme macaronsa koje ćete puniti voćnom kremom. Osim macaronsa naučit ćete i kako pripremiti savršene beze kore za popularni ljetni desert – Pavlovu.
Napomena: Za ovu radionicu je broj polaznika ograničen na 10 osoba.
Cijena radionice: 500,00 kn

Kuhaona

13.06.2017. (utorak)
Tajlandska kuhinja – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Azijska kuhinja sve je popularnija i mnogi su nas pitali kad će ponovno biti na rasporedu stoga evo je. :) Salata od krastavaca i kozica, Pad thai s kozicama i crveni curry s piletinom jela su tajlandske kuhinje koja ćete pripremati uz pomoć food stilistice i ljubiteljice različitih kuhinja svijeta Marine Sanguinetti.
Cijena radionice: 400,00 kn

20.06.2017. (utorak)
Domaća tjestenina – Predavač: Stephen J. Breslin
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Izrada domaće tjestenine tehnika je s kojom mnogi nisu upoznati pa ćete na ovoj radionici od Stephena Breslina naučiti kako pripremiti krpice s gljivama uz ragu od kiselog zelja, tortelline punjene paškim sirom i začinskim biljem s emulzijom od crnog tartufa, a za desert raviole od čokolade i čilija. Možete li odoljeti ovim neobičnim kombincijama?
Napomena: radionica je na engleskom jeziku.
Cijena radionice: 400,00 kn

Kuhaona

27.06.2017. (utorak)
Raskoš bobičastog voća – Predavač: Nastasja Chiara Petrić
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Maline, jagode, borovnice, crveni ribiz… teško se odlučiti koje bobičasto voće najviše volimo, stoga iskoristite njihovu sezonu za pripremu nesvakidašnjih jela. Uz Nastasju C. Petrić naučit ćete kako pripremiti crumble od bobičastog voća, salatu od piletine s borovnicama, sladoled od bobičastog voća te slani rižoto s jagodama.
Cijena radionice: 400,00 kn

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Foto: Creative Commons, Kuhaona

Učitati još
Zatvori