Kućni ured poznate blogerice u kojem bi rado i sami radili

Kućni ured poznate blogerice u kojem
bi rado i sami radili

Čak i ako samo ponekad radite od kuće, znate koliko je važno skloniti se u svoj mali kutak gdje ćete moći pronaći motivaciju i koncentraciju. Ako ste pak freelancer puno radno vrijeme onda se ova želja pretvara u pravu potrebu bez obzira koliko prostora imate na raspolaganju jer kreiranje inspirativnog radnog mjesta zaista može značajno utjecati na dnevni raspored.

Kućni ured poznate blogerice

Najveći su sretnici oni koji za svoj kućni ured mogu odvojiti cijelu sobu poput poznate blogerice Jacey Duprie (Damsel in Dior). Pisali smo već o njenoj kući koju je nedavno s mužem renovirala te pomno birajući detalje kreirala i svoj radni prostor. Dok neke blogerice, poput primjerice Sincerely Jules, već imaju prava modna carstva i brendove sa svojim imenom te u skladu s time otvaraju urede za svoje timove, drugi zbog brojnih putovanja zadržavaju freelance status i u vlastitom domu uređuju kućne urede.

Jacey je stil iz cijelog doma, koji kombinira skandinavsku estetiku s kalifornijskim nasljeđem, pretočila i u prozračan ured lišen suvišnih sitnica. Ured je smješten u preuređenoj garaži, a sastoji se od masivnog stola te kutka za sastanke. Toplinu prostoru daje mekani tepih koji se proteže cijelom njegovom površinom kao i slike na zidovima te biljke u kutevima. Naravno, jedan je dio prostora rezerviran i za kućnog ljubimca.

Kao i što se tiče doma, Jacey sve fotografije ureda dijeli na Instagramu uz hashtag #homesweetdamsel tako da i sami možete pratiti kako kreira svoj prostor, kada ga preuređuje da stvori novu energiju i slično. Malo inspiracije za jedan jednostavan, no efektan kućni ured, nađite u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori