Ovih blagdana vi i vaš ljubimac možete imati ‘matchy-matchy’ božićni pulover

božićni džemper
Fairisle Chrismtas Dog Jumper

Bliži nam se početak adventa – grad će uskoro zasjati u svojem najraskošnijem i najblještavijem ruhu, a već ozbiljno razmišljamo u kupnji božićnih darova, jelovniku, kao i o tome što bismo mogli odjenuti. Govoreći o odjevnim kombinacijama, brend Boohoo, koji dostavlja i u Hrvatsku, pobrinuo se da i četveronožni ljubimci ovog Božića imaju “prikladan” outfit. Riječ je, naravno, o ružnim božićnim puloverima koji su prije nekoliko sezona osvojili blagdansku modnu scenu pa je ovo svečano razdoblje bez njih postalo jednostavno nezamislivo.

božićni džemper
Fairisle Christmas Dog Jumper

Čak i najveći “protivnici” ovog trenda odlučili su u svoju kolekciju dodati barem jedan džemper, a ovih blagdana u njega možete odjenuti i svojega psića. Nakon klasičnih i jednostavnih pulovera za svaki dan s kojima možemo biti sigurni da našim ljubimcima neće biti hladno, oduševili su nas puloveri zahvaljujući kojima možemo imati matchy-matchy odjevnu kombinaciju s najslađim ljubimcima.

božićni džemper
Womens Reindeer & Snowflake Christmas Jumper

Puloveri dolaze u nekoliko boja – crvenoj, plavoj, crnoj i zelenoj, a trenutačno se nalaze i na popustu pa ih, umjesto 27 eura, možete platiti 13,50. Ženski pulover dolazi u nešto više boja – bijeloj, crvenoj, plavoj, zelenoj i crnoj. Njegova je snižena cijena 16 eura, a cijelu ponudu možete pogledati ovdje te biti sigurni da će ovo biti najstylish Božić do sad.

Foto: Boohoo

0