Journal Pets: Obožavani Ben & Jerry’s je lansirao pseći sladoled

Journal Pets: Obožavani Ben &
Jerry’s je lansirao pseći sladoled

U mnogočemu poseban, brend Ben & Jerry’s omiljen je u svijetu. Inovativni okusi jedan su od razloga zašto je tako popularan, a brend svake sezone iznenađuje potpuno nezamislivim kombinacijama u ograničenim kolekcijama koje fanovi obožavaju. Prije nekoliko godina stigao je i na hrvatsko tržište gdje je učvrstio svoj status omiljenog među sladoledoljupcima.

Ben & Jerry’s Doggie Desserts u dva okusa

Uvijek spremni na nešto novo i na eksperiment, sada su kreirali liniju sladoleda za pse koji će biti prava poslastica za naše četveronožne članove obitelji. Doggie Desserts linija sastoji se od dva okusa, Pontch’s Mix s maslacem od kikirikija i perecima te Rosie’s Batch s bundevom i keksićima. U njima nema kravljeg mlijeka, a umjesto maslaca korišteno je suncokretovo ulje, kako bi se izbjegli sastojci koji bi mogli naštetiti psima.

Predstavljaju ih kao savršene poslastice za zasladiti se i rashladiti kad dođe ljeto. Samo upozoravaju da treba servirati u umjerenim količinama da psi ne bi iskusili poznati efekt sladoleda – brain freeze. Trenutno su dostupni samo u SAD-u, no tko zna, možda se Doggie Desserts pojave i na našem tržištu.

Foto: Ben & Jerry’s

Učitati još
Zatvori