Journal Pets: 5 najboljih Instagram-profila s ljubimcima u 2019.

Journal Pets: 5 najboljih
Instagram-profila s ljubimcima u 2019.

@reagandoodle

Godina se polako bliži svome kraju pa se prisjećamo svih sitnica koje su nas veselile proteklih gotovo 11, odnosno uskoro 12 mjeseci. Toj skupini pripadaju i kućni ljubimci – ako nemate vlastitog koji će vas izmamiti osmijeh na lice, vjerujemo kako volite različite profile na Instagramu posvećene preslatkim životinjicama koje su postale prave, male internetske zvijezde. U nastavku donosimo pet omiljenih profila u kojima smo uživali u protekloj godini.

Jiffpom

@jiffpom

Najpoznatiji pomeranac na svijetu broji više od devet milijuna pratitelja na društvenim mrežama, a neobičan je i po tome što je svoje mjesto pronašao u Guinessovoj knjizi rekorda. Naime, mali Jiff brzo trči – i to na dvije šape! U samo sedam sekundi pretrčat će put od 10 metara na stražnjim šapama, dok će mu za pet metara na obje šape trebati osam sekundi. Priča o njegovom talentu stvarno se proširila pa je svoje mjesto dobio i kao statist u videospotu za pjesmu Dark Horse pjevačice Katy Perry.

Juniper The Fox

ljubimci
@juniperfoxx

Juniper je vjerojatno najpoznatija lisica na svijetu. Pritom, ova crvena lisica prava je sretnica jer je spašena s farme koja se bavi uzgojem zbog prodaje krzne. Međutim, ona nije jedina članica obitelji, kao ni jedina Instagram-zvijezda. Naime, nedavno je dobila društvu, crvenu lisicu Fig, koja je također spašena s farme, a neobični su ljubimci popularni diljem svijeta pa tako imaju web stranicu, hit-profile na društvenim mrežama, knjigu, balhdanske majice s vlastitim likovima… Žive uz psa Moosea, ali i cijelo društvo udomljenih životinja u kući punoj ljubavi i pažnje.

Pumpkin the Raccoon

ljubimci
@pumpkintheracoon

Rakun nije čest izbor za kućnog ljubimca, no udomljeni Pumpkin nije osvojio samo srca svojih vlasnika, već i ljudi diljem društvenih mreža. Pumpkin živi na Bahamima, a društvo mu prave još dva udomljena psića iz Udruge Baark, Toffee i Oreo. Riječ je o udruzi koja brine o napuštenim životinjama i traži topli dom za sve ljubimce u okolici, a malo životinjsko društvo od samih se početaka odlično slaže.

Reagandoodle

ljubimci
@reagandoodle

Reagandoodle dolazi iz Portlanda, a tamo živi između kopna i rijeke, odnosno obitelj ima dom i na brodu. Idiličnu su situaciju iskoristili za prekrasne fotografije koje prikazuju bajkovite prizore, a društvo mu radi njegov Lil Buddy – njih dvojica često se pojavljuju u matchy-matchy odjevnim kombinacijama i dijele dogodovštine u prirodi zbog čega ih stvarno volimo pratiti!

Jill The Squirrel

ljubimci
@this_girl_is_a_squirrel

Kad čujete opis ovog kućnog ljubimca, nikad ne biste pomislili da se radi o – vjeverici! Jill je preživjela uragan Isaac, stručnjakinja je u parkouru, boji se usisavača i on joj je jedini strah, a uz to je i vegeterijanka. Voli poziranje pred kamerama, ali i Starbucks. No, ne kave, već ubruse i salvete, a njezine avanture možete pratiti na društvenim mrežama. O njezinoj popularnosti najbolje svjedoči činjenica da ima i vlastitu liniju jastučnica, a fanovi na društvenim mrežama jednostavno su oduševljeni njezinom pojavom i fotografijama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori