Journal.hr Good Vibes Only darivanje: ‘z bregov proteinski paket

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
‘z bregov proteinski paket

Ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba odmah s početka. Iščekujući proljeće i pozitivnu vibru okrenuli smo se nekim novim projektima, a jedan od njih je bila odluka da pokrenemo Good Vibes Only darivanje.

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 16. poklon na rasporedu – koji je pripremila Vindija

Početak svake godine vrijeme je kada se – nakon uživanja u  blagdanskim jelima i pokojeg kilograma viška, većina ljudi odlučuje krenuti sa zdravim načinom života i pravilnom prehranom u koju spada i asortiman proteinskih proizvoda ‘z bregov Protein

‘z bregov Protein asortiman namijenjen je svima koji vode računa o zdravoj prehrani, od onih koji žele skinuti višak kilograma do onih koji kontinuirano rade na održavanju svoje linije. Proizvodi su omiljeni i kod sportaša, no nisu namijenjeni isključivo njima.

Tri sretnika ili sretnice imaju priliku osvojiti ‘z bregov Protein paket koji se sastoji od proteinskih mliječnih napitaka u boci (s okusima vanilija, jagoda, banana-čokolada), proteinskih mliječnih napitaka u tetrapaku (kokos, čokolada- kikiriki maslac, keks, čokolada), proteinskih pudinga (vanilija, čokolada, badem-kokos) i skyr jogurta (natur, šumsko voće, jabuka-zob-grožđice, bourbon vanilija, jagoda).

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @zbregov_protein Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja oduševio proteinskim paketom

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 9. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Vindija

Učitati još
Zatvori