Journal Good Vibes Only darivanje: Konzum poklon bon za kupnju Lumpi proizvoda

Journal Good Vibes Only darivanje: Konzum
poklon bon za kupnju Lumpi proizvoda

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 32. poklon na rasporedu – koji je pripremio Konzum

Dolazak novog člana u obitelj izuzetno je važan događaj i predstavlja neizmjernu sreću za roditelje, bliže članove obitelji i prijatelje. Međutim, kad u dom uđu ta mala nježna bića, javljaju se i velike promjene u načinu života cijele obitelji u želji da se o bebi brine na najbolji mogući način. Konzum razumije roditelje i njihovu potrebu da za svoje mališane osiguraju samo najkvalitetniju njegu, stoga neprestano proširuje i unaprjeđuje svoju liniju proizvoda Lumpi za njegu i brigu o djeci.

Proizvode Lumpi rado koristi glumica Nataša Janjić Medančić, koja je nedavno rodila djevojčicu Kaju i tako razveselila cijelu obitelj, a osobito Kajinog starijeg brata Tonija. „Ne mogu više zamisliti život bez veselog smijeha naših mališana i malih slatkih trenutaka grljenja i maženja. Lumpi mi svakodnevno pomaže da što više uživam u takvim opuštenim trenucima jer mi omogućava da svojoj djeci pružim kvalitetnu njegu, a to me odmah čini mirnijom i sretnijom pa se mogu bezbrižno prepustiti našim igrama i druženjima. Moram istaknuti pelene, koje odlično upijaju i pravi su mi spas i tijekom dana, a osobito po noći. Kako je Kaja još uvijek mala, noći su nam i dalje prilično neprospavane zbog buđenja radi hranjenja, a onda mi je zaista važno da je tijekom noći suha kako je presvlačenjem ne bih dodatno razbudila“, otkrila je Nataša.

Pelene Lumpi odlikuje vrhunska tehnologija SAP za maksimalno upijanje koja pruža suhoću i tijekom dana i noći. Anatomski oblik smanjuje rizik istjecanja i propuštanja te pruža djetetu osjećaj ugode i slobodu kretanja, dok je široka traka za zatvaranje mekana i elastična što jamči potpuno prianjanje i istovremeno udobnost. Osim pelena i pelena-gaćica, asortiman Lumpi obuhvaća i druge proizvode neizostavne u njezi mališana, kao što su vlažne maramice bez umjetnih boja i alkohola, papirnate maramice, blazinice, podloge za presvlačenje, vatirani štapići, tekući sapuni, gelovi za tuširanje i pjenaste kupke

Osim linije za njegu nježne dječje kože, u asortimanu Lumpi nalaze se i žličice za hranjenje koje ne sadrže bisfenol A, kao i voćne kašice u tubi s BIO certifikatom, bez dodanih šećera i umjetnih bojila. Dostupne su u tri okusa – jabuka, jabuka/banana/ jagoda i jabuka/banana/zob, a zahvaljujući inovativnom i praktičnom pakiranju odlično su rješenje za brze zalogaje u pokretu. Malo veći mališani mogu uživati u krem namazu od lješnjaka s grisinima, a za veseo početak dana tu su hrskave žitarice i žitne kuglice obogaćene vitaminima, željezom i kalcijem, instant kakao za ukusne napitke te slasni namazi u dva različita okusa – lješnjak-kakao i lješnjak-mlijeko.  

Proizvodi Lumpi nalaze se na policama Konzumovih prodavaonica diljem Hrvatske, a više informacija o njima dostupno je na konzum.hr

Jedan sretnik ili sretnica sada ima priliku osvojiti Konzum poklon karticu od 500 kuna za kupnju Lumpi proizvoda.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @konzumhr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših frendova ili frendica poželio ovu poklon karticu

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 1. ožujka 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @b_anamarija – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: PR, Pexels

Učitati još
Zatvori