Journal.hr Good Vibes Only darivanje: paket proizvoda iz linije NIVEA Q10 Energy

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: paket
proizvoda iz linije NIVEA Q10 Energy

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 26. poklon na rasporedu – koji je pripremila NIVEA

Koliko god nam je teško pronaći vremena za odmor, on je itekako bitan, a to će nam najbolje pokazati naš odraz u ogledalu. Sitne linije i bore te tamni krugovi ispod očiju prvi su znakovi starenja kože. Kada je vrijeme da ih počnemo shvaćati ozbiljno?

NIVEA zna koliko je teško usporiti tempo na koji smo naviknuli te zato predstavlja liniju Q10 ENERGY proizvoda s vitaminom C za zdravi sjaj kože koji vidite i osjećate. 

NIVEA Q10 Energy linija uključuje Q10 ENERGY ampule protiv bora za 7-dnevnu intenzivnu njegu, Q10 ENERGY dnevnu i noćnu kremu te Q10 Energy Sheet masku s novom, poboljšanom formulom koja sadrži vitamin C i E te koži identičan koenzim Q10. 

Jedna sretnica sad ima priliku osvojiti paket proizvoda iz linije NIVEA Q10 Energy.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @nivea_hr Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijateljica poželio ovaj paket proizvoda

Igramo se na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 21. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Update članka: Sretna dobitnica je Marija Olujić. Čestitamo!

Foto: Nivea

Učitati još
Zatvori