Journal.hr Good Vibes Only darivanje: knjiga ‘Fontana mladosti’ u izdanju Egmont Pulsa

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: knjiga ‘Fontana mladosti’ u izdanju Egmont Pulsa

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 7. poklon na rasporedu – koji je pripremio Egmont Puls

Možete li vjerovati da tajna vitalnosti i dugog života leži u vašem tijelu? Uz pomoć posebne metode prehrane koju od drevnih vremena poznaju mnoge svjetske kulture, a koju danas prakticiraju poznate zvijezde poput Mirande Kerr, Beyonce te vječno mlade Jennifer Aniston, sačuvajte lijep izgled i vitalnost. Radi se o intervalnom postu. Najvažnija karika ove posebne vrste posta leži u procesu autofagije, tisućama godina čuvanom evolucijskom procesu u našem tijelu. Autofagija je zasluženu pažnju dobila tek u zadnjih nekoliko godina, kad je Yoshinori Ohsumi, japanski biolog i stručnjak za staničnu biologiju, 2016. godine dobio Nobelovu nagradu za medicinu zbog otkrića mehanizama autofagije u ljudskom tijelu.

Autofagija se aktivira tijekom posta, no treba paziti na dužinu i vrstu posta, stoga je najbolja metoda posta intervalni post u kojem se posti po 16 sati dnevno. Razdoblja posta ne usporavaju samo starenje stanica, nego i štite od brojnih bolesti, uključujući Alzheimerovu bolest i rak. Kako potaknuti niz metaboličkih procesa kojima možete regenerirati svoje stanice, sačuvati zdravlje, a pritom i mršaviti te zadržati mladolik izgled, otkrijte u knjizi Fontana mladosti u izdanju Egmont Pulsa, koja donosi znanstveno utemeljena objašnjenja i niz praktičnih savjeta o ovom svjetski popularnom režimu prehrane. 

Jedan sretnik ili sretnica sada imaju priliku osvojiti knjigu Fontana mladosti u izdanju Egmont Pulsa koja otkriva sve o 16-satnom postu.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @pulscitaj Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati za kojeg prijatelja ili prijateljicu znate da ih ova tema zanima

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 28. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @ivanar890 – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Učitati još
Zatvori