Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Haljinica dječjeg brenda Guilty or innocent

Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Haljinica dječjeg brenda Guilty or innocent

Guilty or Innocent

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 25. poklon na rasporedu – koji je pripremio Guilty or innocent

Guilty or innocent je brend za hrabre, urbane klince i njihove roditelje. Dizajniran je sa stavom, iskače iz mase i osvaja na prvu. Značajke branda su nosivi, oversize komadi u kojima će se djeca osjećati ugodno, a izgledati moderno i urbano. Brend je osnovan u Hrvatskoj gdje se i proizvodi. Dizajn potpisuje Nikolina Pišek, regionalno poznata TV voditeljica i dizajnerica.

Guilty or innocent teži tome da ne bude tipično djetinjast, nego da omogući djeci da razvijaju svoj stav i stil kroz zabavno poigravanje odjecom. Inzistiramo na minimalizmu s rock elementima, na unisex komadima koji daju široku mogućnost kombiniranja i prije svega na kvaliteti materijala. 

SHOW STOP dress je apsolutni hit njihove prve kolekcije. Oduševila je male i velike. Djevojčice se ne žele skidati iz nje, a mame zagovaraju izradu u njihovim veličinama. Haljina je to za sve djevojčice koje žele zablistati u posebnim prilikama ili žele donijeti toliko potrebnu dozu veselja u svakodnevicu.  Posebnost ove haljine je u kroju i sjajnom materijalu koji daju volumen, željeni Cinderella look i potrebnu dozu posebnosti. 

Jedan sretni čitatelj ili čitateljica imaju priliku osvojiti Guilty or innocent SHOW STOP haljinicu u boji po izboru (crna, narančasta, tirkizna, zlatna) za svoju klincezu.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @guilty_or_innocent_kids Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati koga bi ovaj poklon mogao razveseliti

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 20. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Edit: Zbog nemogućnosti da kontaktiramo originalnu dobitnicu, morali smo odabrati novog dobitnika – @crnjak.ruzica – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Guilty or innocent

Učitati još
Zatvori