Journal.hr Good Vibes Only darivanje: DELT Papir paket proizvoda

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
DELT Papir paket proizvoda

Ove smo godine zaključili da nam je svima potrebna doza sreće i veselja! Prve tople zrake sunca sve su bliže, a kako bismo se skroz uljuljali u pozitivnu vibru, okrenuli smo se nekim novim projektima. Jedan od njih je bila odluka da pokrenemo naše Good Vibes Only darivanje.

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 18. poklon po rasporedu – koji je pripremio DELT Papir

Higijena nikad nije bila veći prioritet – i to ne samo vlastita, već i higijena svih prostora u kojima boravimo. Pritom je važno odabrati pravilne proizvode za maksimalnu učinkovitost, ali i jednostavnost korištenja. Tvrtka DELT Papir iz Zagreba objedinjuje nekoliko brandova, među kojima je i brand Ola’la papirnatih proizvoda. Ola’la odlikuje odvažan stav, beskompromisnost kvalitete proizvodnje, a sve uz slogan „Briše više“. 

Najnaprednija tehnologija izrade proizvodima daje karakteristike zbog kojih će ih svako moderno kućanstvo obožavati, čak i ako nemate vremena previše boraviti u kuhinji ili obavljati kućanske poslove.

Dvoje sretnika ili sretnica imaju priliku osvojiti paket tvrtke DELT Papir koji uključuje 10 pakiranja najprodavanijeg proizvoda Ola’la Limun 3-slojnih papirnatih ručnika, hidratantni sprej Tubeless Hand Cleanser za dezinfekciju ruku s 85% alkohola i najnoviji proizvod iz asortimana, kutiju Hygiene 4 You koja sadrži 50 certificiranih medicinskih maski. 

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @olala.hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovom paketu

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 11. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Update: Sretna dobitnica je @norcinora – čestitke!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori