Journal.hr Good Vibes Only darivanje: bogati Saponia paket

Journal.hr Good Vibes Only
darivanje: bogati Saponia paket

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 22. poklon na rasporedu – koji je pripremila Saponia

Poslove održavanja i čišćenja doma i rublja često smatramo dosadnim i zamornim. U Saponiji su pripremili paket svojih proizvoda vodeći se sa željom da vam poslovi u kući budu zabavni i ugodni. Proizvodi u paketu nisu samo djelotvorni već i neodoljivo mirisni i pratit će vas tijekom cijelog dana u svakom kutku doma, a ima ih čak deset!  

Ugodan dan volimo započeti s mirisnom mekoćom rublja i zato će se u paketu naći neizostavni dodatak svakog pranja rublja, omekšivač Ornel, i to Très Jolie iz Luxury linije s mirisom moderne elegancije i glamura. Zimi se najviše volimo zamotati u omiljeni šal, a ako je još opran Nilom My Beautiful Delicates za osjetljiva vlakna poput vune i svile, njegova ugodna toplina bit će još nježnija i mirisnija.  

Paket Saponije ne bi bio potpun bez Faks Helizim gelaLikvija i to u mirisnoj kombinaciji Lavande i smilja, kako bi vam probudili drage uspomene na ljeto i toliko željeno sunce i zabljesnuli vas čistoćom i bjelinom. 

Ponekad vam se neugodan miris zavuče u prostoriju ili rublje i kvari vam raspoloženje. I za te probleme našlo se nešto u paketu. Novi član Saponijske obitelji je linija s Neofresh tehnologijom koja u potpunosti uklanja i neutralizira neugodne mirise, Arf universal i Bis Neofresh.

Za kristalno čisti pogled kroz prozor i ugodnu svježinu limuna tu je Arf staklo Citrus. Novost u asortimanu Saponije su Arf WC drops – osvježivači WC školjke. Imaju jedinstveni dizajn 5 mirišljavih i snažnih kapljica koje daju briljantan sjaj, dugotrajnu svježinu, učinkovito čiste i štite površine wc školjke od kamenca.

Vjerujemo da je redovan sadržaj svake torbice, auta, radnog mjesta ili školske torbe neki od Handysept proizvoda, ali za svaki slučaj ovaj paket sadrži već poznate Bis Handysept vlažne maramice za dezinfekciju i njegu ruku i Kainu Handysept – hranjivu kremu za djelotvornu zaštitu kože ruku nakon svakog pranja. 

Jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti ovaj bogati Saponijin paket koji se sastoji od 10 proizvoda, a to su omekšivač Ornel Tres Jolie, deterdžent za suđe Likvi Lavanda i smilje, univerzalna sredstva za čišćenje Arf Neofresh Universal i Bis Neofresh, deterdžent za rublje Faks Lavanda i smilje, sredstvo za čišćenje stakla Arf staklo Lemon, krema za ruke Kaina Handysept, osvježivači WC školjke Arf Limun Drops, deterdžent za rublje Nila My Beautiful Delicates, Bis Handysept vlažne maramice.

Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @saponia Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijatelja bio oduševljen ovim paketom

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 17. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @enia_92 – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Saponia

Učitati još
Zatvori