Journal.hr Good Vibes Only darivanje: AllergoSan paket probiotika

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
AllergoSan paket probiotika

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i u tradicionalno tmurnom siječnju.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 8. poklon na rasporedu – koji je pripremio AllergoSan

Naše crijevne bakterije zadužene su za zaštitu od patogenih virusa i bakterija. Naime, 80% našeg imuniteta nalazi se u crijevima. No, ove vrijedne bakterije mogu se eliminirati iz crijeva (između ostalog nezdravom prehranom, stresom i lijekovima), što rezultira i slabijim imunitetom, lošom probavom, nagomilavanjem toksina, kroničnim umorom.

Kako biste zaštitili svoj imunitet, uzmite sinbiotik OMNi-BiOTiC® 6, koji će sa svojih 6 visokoaktivnih vodećih ključnih bakterijskih sojeva, u Vašim crijevima stvoriti pravu „vojsku“ za zaštitu imuniteta.

Kod iscrpljenosti i umora tu je OMNi-BiOTiC® POWER koji sadrži 6 bakterijskih sojeva provjerenih znanstvenim studijama, uz nadopunu vrijednog magnezija – ovaj mineral posebno je cijenjen kod fizički aktivnih osoba i njegovog doprinosa normalnoj mišićnoj funkciji i smanjenju umora te iscrpljenosti.

A za zaštitu želuca od tegoba probajte dodatak prehrani Caricol®-Gastro, prirodni proizvod koji objedinjuje papaju i zob u posebnom omjeru i patentiranoj recepturi, kao odgovor iz prirode na tegobe želuca, poput gastritisa.

Jedan sretnik ili sretnica sada imaju priliku osvojiti AllergoSan paket koji se sastoji od 3 proizvoda: probiotika OMNi-BiOTiC® 6, probiotika OMNi-BiOTiC® POWER i Caricol®-Gastro dodatka prehrani za smirivanje tegoba želuca.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @omnibiotic_hrvatska Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati za kojeg prijatelja ili prijateljicu znate da bi ih ovaj paket veselio

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 29. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @irena.vlahovic – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: AllergoSan

Učitati još
Zatvori