Journal Good Vibes Only darivanje: Veliki paket Somersby Borovnice

Journal Good Vibes Only darivanje:
Veliki paket Somersby Borovnice

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 30. poklon na rasporedu – koji je pripremio Somersby

Somersby cider je idealno piće za druženje s prijateljima, uživanje u popodnevnom razgovoru uz palačinke ili u smijehu koji izazivaju društvene igre, pa zašto se ne počastiti gutljajem optimizma?

U svijetu koje je u neprekidnom pokretu… i vijestima koje nas neprekidno obasipaju negativnim informacijama, lako je zaboraviti da se dobre stvari događaju svuda oko nas. Zato je Somersby cider poziv svima koji žele biti pozitivni, duhoviti i bez predrasuda. Somersby je jednostavno optimističan, koliko god svijet nekad nije takav.

Kao odličan podsjetnik na ovaj optimističan način gledanja na stvari, u Journalovu darivanju se našla Somersby Borovnica. Ovaj intenzivan i osvježavajući cider s voćnim okusom borovnice, savršeno će uklopiti u svako poslijepodne. Somersby Borovnica, ugodno slatkog i blago kiselog okusa, poslužen s ledom, pružiti će osvježenje kao niti jedno drugo. 

I dok je sezona omiljenih plavičastih bobica još daleko od nas, kao i ljetni dani koje toliko volimo, prizvati malo ljeta u svoj dom uz Somersby je jednostavno. Jer Somersby je više od cidera; on je kap čistog i nefiltriranog optimizma,a najbolje se uživa u dobrom društvu i spontanim trenucima ispunjenim pozitivnim vibracijama.

Jedan sretnik ili sretnica sada ima priliku osvojiti pakiranje od čak 24 bočice Somersby Borovnice, u kojima će imati priliku uživati u danima pred nama.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @somersbycroatia Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših frendova ili frendica poželio ovaj paket

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 27. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @dea.mateljak – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Somersby

Učitati još
Zatvori