Journal Good Vibes Only darivanje: Paket 3M, Faber Castell i Pilot proizvoda

Journal Good Vibes Only darivanje: Paket 3M,
Faber Castell i Pilot proizvoda

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 31. poklon na rasporedu – koji je pripremila tvrtka Fokus

Kultni proizvodi koji nam svakodnevno život čine jednostavnijim – 3M

Dnevno se više od 100 puta susrećete s proizvodima i tehnologijama kompanije 3M, američke multinacionalne kompanije osnovane 1902. Godine, a da toga vjerojatno niste niti svjesni. Tijekom dana 3M tehnologija vam je na dohvat ruke i nikad nije udaljena više od tri metra od vas. Pitate se o kojim proizvodima se radi? Sigurno kod kuće i u uredu imate barem jedan Post-it® blokić nadohvat ruke kako biste sve svoje zamisli ili obaveze mogli zapisati i imati podsjetnik koji će vas svojom veselom bojom zvati i podsjećati na sve ono što morate obaviti. Post-it® je samo jedan od brojnih kultnih proizvode ove kompanije i samo je jedan u nizu svih onih koji nam svakodnevno olakšavaju život. Drugi najpoznatiji proizvod kompanije u uredskom i školskom segmentu je Scotch® Magic™. To je nevidljiva ljepljiva traka koja je izumljena i lansirana davne 1961. godine te je odmah postala omiljena ljepljiva traka u svakom uredu i kućanstvu. To je bila prva traka po kojoj se moglo pisati. Također, njezina prednost je bila mogućnost trganja rukom te mliječna boja zbog koje traka postaje nevidljiva na bijelom papiru i ne žuti s vremenom, a ne vidi se ni kod kopiranja. 3M kompanija najviše ulaže u istraživanje i razvoj te je zbog toga godinama na listi najinovativnijih kompanija svijeta. 

Brand koji potiče kreativno istraživanje i izražavanje – Faber Castell

Faber Castell je njemačka multinacionalna kompanija osnovana davne 1761. godine. Kroz 260 godina postojanja Faber Castell je izgradio reputaciju elitnog proizvođača pisaćeg pribora čiji proizvode se prodaju u 120 zemalja diljem svijeta. Među prvima u svijetu su počeli proizvoditi heksagonalne olovke koje se ne kotrljaju sa stolova te su danas največi proizvođač grafitnih olovaka u svijetu. Stoljeća posvećenosti traženju inovativnih i kreativnih rješanja se nastavljaju i danas kada je Faber Castell jedan od lidera u korištenju modernih proizvodnih rješenja zahvaljujući kojima proizvodi preko 2 milijarde olovaka godišnje. Također, svakoga sata posade 20 kubičnih metara nove šume kako bi očuvali i zaštilili ekosustav iz kojega uzimaju sirovinu te na taj način za svako drvo koje se posiječe za njihove olovke posade jedno novo. Njihova vizija je kreirati pisaći pribor uz koji će svatko osloboditi svoj kreativni potencijal, a misija omogućiti ljudima da maštu pretvore u stvarnost. 

Visokokvalitetni pisaći proizvodi brenda kojem je stalo i do planete – PILOT

PILOT je broj 1 u svijetu pisaćih instrumenata. Japanski brend iza čijeg se imena skrivaju godine kreativnosti, inovacije i dizajna koje su omogućile PILOT brendu da se pozicionira kao svjetski lider u tehnologiji pisaćih instrumenata. PILOT pisaći instrumenti su poznati po svom visokoj kvaliteti proizvodnje i komfora upotrebe. Od svog osnivanja 1918. godine , pa sve do modernih vremena, PILOT je kontinuirano inovirao i pomjerao granice tehnologije primjenjene na pisaće instrumente. Danas, PILOT je jedan od rijetkih proizvođača u svijetu mogućih da obavljaju sve faze neophodne za razvoj pisaćeg instrumenta. Posebice se ističu naglaskom na proizvode od recikliranih materijala te vođenje brige o zaštiti životne sredine i nastavak inovacije i unapređenja kvaliteta svojih proizvoda.Kao proizvođač, svjesni su prirodnih resursa koje troše da bi stvorili svoje proizvode te smatraju neophodnim da kroz proizvodni proces uzmu u obzir razvoj naše planete.

Najpoznatiji su po revolucionarnom gel roleru FriXion poznatiji pod imenom Piši-Briši  čija tehnologija omogućuje nesmetano pisanje i  brisanje bilo kakvih pogrešaka zahvaljujući gumici na vrhu olovke.

Jedan sretnik ili sretnica sada ima priliku osvojiti paket Pilot, 3M i Faber Castell proizvoda koji se sastoji od 3 komada Pintor markera za oslikavanje i ukrašavanje te platnene vrećice koju sami možete oslikati, Post-it® samoljepivog bloka, Scotch® Magic™ samoljepive trake, Post-it® samoljepivih zastavica za označavanje stranica i dokumenata i ljepila u stiku te Faber Castell Grip Edition pisaće garniture koja sadrži kemijsku olovku i nalivpero u poklon kutiji.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Kliknuti like na objavu
  3. Komentirati tko bi od vaših prijatelja poželio ovaj paket

Sve proizvode možete pronaći na www.fokus.hr.

Igramo se na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 28. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @ivanabalazinec – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori