Journal Good Vibes Only darivanje: Cloud&Co. komplet lančića i narukvice

Journal Good Vibes Only darivanje:
Cloud&Co. komplet lančića i narukvice

U 2021. odlučili smo se napuniti pozitivom, a dozu sreće i veselja podijeliti i s vama, našim čitateljima. Uz mnoge pozitivne i inspirativne priče koje ćemo tijekom godine dijeliti na Journalu, odluka je pala i na pokretanje našeg novog Good Vibes Only darivanja!

Kroz novi paket darivanja donosimo vam samo dobar svakodnevni feeling kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 29. poklon na rasporedu – koji je pripremio Cloud&Co.

Cloud&Co. danas je jedan od najuspješnijih hrvatskih brendova nakita iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek. Nastao kao Perleraj, počeo je graditi svoj status među publikom prepoznatljivim “nevidljivim” lančićima s privjeskom u obliku oblaka uz dodatak biranog kamenčića, ali i drugim nakitom. 2018. je preimenovan u Cloud&Co. te nastavio širiti asortiman, lijepim i decentnim komadima nakita – ogrlicama, narukvicama, naušnicama, lančićima za zaštitne maske

Danas je jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih brendova nakita koji svoje komade nakita izrađuje od srebra i srebra s pozlatom te poludragih kamenčića i perlica. Oblak je još uvijek najpopularniji oblik kojem su posvećene kolekcije, no tu su i zvjezdice, sunca, mjesec i razni kamenčići.

Jedna sretnica sada ima priliku osvojiti Cloud&Co. Visible rosegold Kreta rose komplet lančića i narukvice.

Sve što morate napraviti kako bi osvojili ovaj super poklon je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @cloudandcojewelry Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi od vaših prijateljica poželio ovaj komplet

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 26. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @ina_bj9 – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Cloud&Co.

Učitati još
Zatvori