Jedan dodatak uz koji će se vaša zaštitna maskica bolje uklopiti u outfit i nećete ju više nikad zaboraviti

Jedan dodatak uz koji će se vaša zaštitna maskica bolje uklopiti u outfit i nećete ju više nikad zaboraviti

Zaštitne maske postale su potpuni dio naše svakodnevice. Bez njih ne možemo nigdje i baš zato su u jeku pandemije pristigla i mnoga izdanja zaštitnih maskica s uzorcima. Međutim, još uvijek nam se često dogodi da masku zaboravimo na izlasku iz kuće ili u automobilu pa zato bespotrebno kupujemo nove i gomilamo ih posvuda. Cloud&Co. lančić za maske nas je zato potpuno osvojio, i otkad ga imamo, ne skidamo ga s naših maskica.

Ovaj se domaći brend pobrinuo da maske uvijek imamo sa sobom i tako uštedimo novac te ne stvaramo dodatni otpad kupovinom jednokratnih maski koje neplanirano kupujemo. Uz to, mali oblačić kao zaštitni znak brenda, divan je dodatak koji nam razveseli svaki pogled na prijeko potrebnu zaštitu tijekom pandemije.

Jednostavno ih je staviti, dolaze u velikom izboru špagica odnosno boja i na njima je uvijek unisex zaštitni znak. Mogu se kupiti s posrebrenim ili pozlaćenim detaljima, ovisno o tome što najviše pristaje vama.

Zbog praktičnosti i jednostavnosti, vole ih koristiti razne tvrtke, ordinacije, ali i djelatnici u bolnicama, a predstavljaju i unikatan poklončić. Cijena im iznosi 20 kuna, moguće ih je kupiti u trgovini Cloud&Co u Preradovićevoj ili naručiti, a sve informacije pronađite ovdje.

Foto: Cloid&Co.

Učitati još
Zatvori