Jennifer Lopez objavila nikad prije viđene fotografije s vjenčanja
Jennifer Lopez objavila nikad prije viđene fotografije s vjenčanja

Jennifer Lopez objavila nikad prije
viđene fotografije s vjenčanja

Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u tajnosti u lipnju prošle godine i to u Las Vegasu. Međutim, uskoro je uslijedila i službena ceremonija koja se odigrala u Georgiji, a na kojoj je J.Lo nosila čak tri vjenčanice. U pitanju su tri Ralph Lauren kreacije, a na main eventu Jennifer se pojavila u raskošnoj haljini s volanima koja je pratila siluetu i naglašavala sve atribute. Lopez je na prvu godišnjicu objavila fotografiju upravo s ceremonije u Georgiji uz veoma emotivnu poruku upućenu Benu.

Sitting here alone, looking at my ring ring. Feeling overwhelmed, it makes me wanna sing sing. How did we end up here, without a rewind – napisala je Jennifer na svojoj Instagram objavi.

No trouble in paradise

Nakon nekoliko fotografija poslije kojih su uslijedile brojne spekulacije da se odnos omiljenog hollywoodskog para, čije pomirenje su svi priželjkivali gotovo dva desetljeća, značajno promijenio i da se Jennifer i Ben ne slažu najbolje, J.Lo je dokazala suprotno.

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se upoznali na snimanju filma Gigli još 2001. godine, a već godinu dana kasnije par je bio zaručen. Ubrzo nakon zaruka uslijedilo je još jedno zajedničko ostvarenje Jersey Girl. Međutim, neposredno prije premijere filma par je raskinuo zaruke, a producent je odlučio izbaciti scenu njihovog filmskog vjenčanja. Ipak, dvadeset godina kasnije dočekali smo fotografije s njihovog real life vjenčanja, a sad i nekoliko nikad prije viđenih.

Učitati još
Zatvori