Jennifer Lopez sve je očarala svojim vjenčanim haljinama
Jennifer Lopez sve je očarala svojim vjenčanim haljinama

Jennifer Lopez sve je očarala
svojim vjenčanim haljinama

Jennifer Lopez i Ben Affleck proteklog su vikenda po drugi put izrekli sudbonosno ‘da’. Prijem gostiju i raskošna ceremonija organizirani su na imanju u Georgiji, a Jennifer je ponovno odlučila objaviti dugoočekivane behind the scenes fotografije na svojoj web stranici On The JLo.

Latino diva za drugo vjenčanje s Benom surađivala je s proslavljenim američkim dizajnerom Ralphom Laurenom. Upravo je taj američki dizajner pjevačici i glumici oduvijek bio omiljen.

@ralphlauren

Jennifer Lopez nosila je čak tri Ralph Lauren haljine, a svaka je bila posebna na svoj način. Prva haljina bila je ukrašena volanima, druga nizom bisera, a treća sirena kroja sa Swarovski kristalima.

Vjenčanica koju je nosila za vrijeme ceremonije bila je prva od tri haljine za njezine večernje lookove. Volani su ručno pričvršćeni na haljinu, stvarajući voluminoznu, romantičnu suknju, a romantični veo dao je dodatnu dozu dramatičnosti.

@ralphlauren

Kasnije se Jennifer presvukla u zapanjujuću bisernu haljinu koju je ručno vezlo čak 30 ljudi. Treća mladenkina haljina imala je elegantnu siluetu sirene i kapuljaču koja se može skinuti. Glamurozna kreacija imala je istaknut ovalni dekolte i gola leđa, a bila je ukrašena Swarovski kristalima različitih veličina.

@ralphlauren

Mladoženja je odabrao klasični bijeli sako, crne hlače i crnu leptir mašnu, a i njegovo odijelo potpisuje Ralph Lauren Couture. U nastavku pogledajte kako su nastale divne haljine izrađene po mjeri.

Foto: On The JLo, Instagram @ralphlauren

Učitati još
Zatvori