Jako cool dizajnerske šalice napravljene od zrna kave

Jako cool dizajnerske šalice
napravljene od zrna kave

Kaffe Form je njemački produkt dizajn brend koji nas je sa svojim jednostavnim, no iznimno efektnim i dopadljivim proizvodom odmah osvojio. Naime, brend proizvodi šalice za kavu od zrna kave. Da, dobro ste pročitali – doslovno se radi o kavi u kavi. Naime, veliki su pobornici reciklaže, upcyclinga i brige o našoj planeti tako da su na tržište prvo izašli sa standardnim šalicama za espresso ili cappuccino. A sad u svojoj ponudi imaju i šalice za van. Čak je i poklopac napravljen od zrna kave.

Skoro cijele tri godine razbijali su glavu što se dešava s otpadom od kave, mljevenim zrnima i kako ih se može iskoristiti. I uspjeli su kreirati najbolji mogući proizvod. Tako da se cijela priča oko kave u potpunosti zaokružuje. Šalica za van nosi naziv WEDUCER® i slijedi estetiku kao i prijašnji proizvod. Površina je donekle gruba, podsjeća na karton, a boja je kavena. Osim nje, u pripremi imaju i drvenu varijantu koja nastaje iz piljevine. I ona će biti u potpunosti proizvod nastao reciklažom.

A za cijelu njihovu ponudu i eventualne narudžbe posjetite kaffeeform.com, a pratiti ih možete i putem Instagram profila.

Učitati još
Zatvori